Ghiseul Bancar

CEC Bank acorda o linie de credit pentru firme cu o durata de pana la 60 de luni

CEC Bank deruleaza o campanie promotionala aferenta Liniei de credit, pana la data de 31 decembrie 2019. In cadrul campaniei, clientii beneficiaza de o durata de creditare extinsa la maximum 60 luni, cu posibilitate de prelungire, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Linia de credit de la CEC Bank este destinata nevoilor curente de capital de lucru sau refinantarii unor linii de credit contractate la alte institutii financiare. Valoarea liniei de credit este corelata cu necesarul de capital de lucru al firmei, cu ciclul financiar al acesteia si cu capacitatea sa de rambursare.

"Pe langa avantajele Liniei de credit de la CEC Bank, precum modalitatile de rambursare si garantiile flexibile, clientii au acum posibilitatea de a beneficia, pana la finalul anului, de o perioada de creditare extinsa, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade similare", a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.