Ghiseul Bancar

CEC Bank acorda mai usor credite prin programul Start-Up Nation, cu garantia COSME

CEC Bank continua politica de sustinere a sectorului IMM si anunta acordarea de credite punte Start-Up Nation cu garantia COSME, la un nivel de maximum 50% din valoarea finantarii, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se adauga:

COSME Loan Guarantee Facility (COSME LGF) este un instrument de garantare dezvoltat de Fondul European de Investitii (FEI) si implementat prin CEC Bank, in vederea acordarii de credite IMM-urilor care, in conditii standard, ar avea acces limitat la finantare.

"Prin acest demers, CEC Bank vine in intampinarea clientilor start-up cu un produs facil si avantajos, oferit acum in conditii mult mai flexibile, gratie garantiei COSME. Un alt beneficiu pus la dispozitia clientilor este reprezentat de Pachetul Start-Up IMM, peste 80% din clientii atrasi de banca in cadrul programului Start-Up Nation alegand si acest pachet operational", a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Reamintim faptul ca CEC Bank a fost selectata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat ca banca partenera pentru distributia Alocatiei Financiare Nerambursabile (AFN) in vederea implementarii si gestionarii fondurilor in cadrul Programului Start-Up Nation. Astfel, banca acorda credite punte la solicitarea firmelor beneficiare, in vederea acoperirii cheltuielilor eligibile aferente planurilor de afaceri pana la eliberarea transelor din ajutorul de minimis de pana la 200.000 de lei.

Prin intermediul celor 48 de Birouri de consiliere IMM-uri si Fonduri Europene existente la nivelul retelei teritoriale a bancii, clientii beneficiaza de informare detaliata privind criteriile de eligibilitate, garantiile solicitate s.a., in vederea alegerii produsului optim de finantare si a constituirii dosarului de credit.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile bancii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro.