Ghiseul Bancar

Provident acorda imprumuturi pentru Paste cu dobanda redusa la jumatate

Provident a lansat împrumutul promoțional de Paște, cu costuri la jumătate. Astfel, pentru un împrumut promoțional de 2.000 de lei, pe 62 de săptămâni, prin transfer bancar, rata dobânzii (fixă) este de 26% pe an, DAE 35,51%, valoarea totală plătibilă este de 2.390 lei. Toate informațiile despre promoție sunt pe www.provident.ro. Promoția este valabilă până în 30 aprilie 2019, se arata intr-un comunicat de presa:

Chiar dacă e loc de mini-vacanță de Paște și 1 mai, majoritatea românilor au decis să-și petreacă sărbătorile acasă. Peste 84% dintre ei spun că nu vor pleca de Paște și trei sferturi dintre ei au decis că vor petrece și 1 mai tot acasă, potrivit unui sondaj realizat în perioada 28 martie – 9 aprilie pe un eșantion reprezentativ la nivel național de 1.588 de respondenți.

Comparativ cu anul trecut, numărul celor care preferă să petreacă 1 mai acasă a crescut cu peste 20 de puncte procentuale. 

Aproape un sfert dintre români au redus și bugetul cheltuit cu ocazia sărbătorilor pascale dar jumătate au declarat că vor cheltui aceeași sumă ca anul trecut.

Poate unul dintre motivele pentru care românii au decis să stea acasă de sărbători, ar putea fi prețurile mai mari la cazare. 40% dintre respondenți au declarat că au observat acest lucru și spun că prețurile au crescut comparativ cu anul trecut.

Asta nu înseamnă că, așa cum este tradiția, masa de Paște nu va fi plină de bunătăți. Cozonacul, vinul și prăjiturile nu vor lipsi de pe masa celor mai mulți dintre români, la fel ca și drobul sau carnea de miel. Unii dintre ei preferă însă să pună pe masa de Paște și carne de porc, de vită sau curcan.17% dintre ei chiar vor înlocui vinul cu șampanie.

În timp ce aproape 44% dintre români spun că au un buget de sub 500 de lei pentru sărbătorile de Paște, doar 14% dintre ei au un buget care depășește 1.000 de lei. Mare parte din sumă merge către bunătățile pentru masa de Paște – peste 66% vor cheltui între 100 și 500 de lei.

Puțin peste 13% dintre ei spun chiar că bugetul pentru masa de Paște este sub 100 de lei și doar 3% plănuiesc să cheltuiască peste 1.000 de lei pentru asta.

Cum bugetul pentru sărbători nu este foarte mare, cheltuielile sunt drămuite cu atenție. Astfel că 35% dintre români nu cumpără de obicei cadouri de Paște sau au renunțat să mai facă asta. Cei care totuși au pus bani deoparte pentru asta, își îndreaptă atenția mai mult spre familie (28,34%) sau copii (14,74%).

Pentru că săbătorile sunt un prilej pentru reduceri și promoții, românii se uită cu mare atenție la oferte.

Aproape 37% dintre români sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de promoțiile de Paște și doar puțin peste 15% nu sunt deloc mulțumiți de ofertele comercianților. Ca să conteze, o reducere trebuie să fie peste 30%, spun aproape 60% dintre români. Cel mai mult, românii sunt atrași de reducerile și promoțiile la alimente, în proporție de peste 66% și apoi de cele la excursii în țară.

Pentru că știm cât de importante sunt sărbătorile pentru români și mai ales să le petreacă alături de cei dragi, fără nicio grijă, am lansat împrumutul promoțional de Paște, cu costuri la jumătate. Astfel, pentru un împrumut promoțional de 2.000 de lei, pe 62 de săptămâni, prin transfer bancar, rata dobânzii (fixă) este de 26% pe an, DAE 35,51%, valoarea totală plătibilă este de 2.390 lei. Toate informațiile despre promoție sunt pe www.provident.ro. Promoția este valabilă până în 30 aprilie 2019.

Cine este Provident Financial România 

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum și în Mexic și Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrală și de Sud-Est și una dintre cele mai puternice companii internaționale listate la Bursa din Londra.

Din 2006, Provident a investit în România peste 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 100 de milioane de euro. Cu peste 2.300 de angajați, compania este al doilea cel mai mare angajator britanic din România.

Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 1,1 milioane de euro.