Ghiseul Bancar

Home Bank, aplicatia ING de mobile banking, nu functioneaza

Home Bank, aplicatia ING de mobile banking, nu functioneaza

ING Bank are din nou probleme cu functionarea aplicatiilor de internet si mobile banking Home Bank, precum si cu serviciul Call Center. Cardurile se pot folosi fara probleme, a anuntat banca.

“Momentan serviciul ING Home´Bank desktop si mobile este indisponibil pentru o parte din utilizatori. Echipele noastre lucreaza pentru remedierea situatiei. Intre timp, puteti utiliza cardurile ING pentru a efectua tranzactii la ATM si POS”, a anuntat banca, in urma cu o jumatate de ora.

"E mai mare rusinea sa va pice onlinebankingul atat de des, poate citeste cineva cu putere de decizie, va faceti atata reclama si daca isi fac oamenii cont la voi patesc prostiile astea", a comentat cineva pe pagina Facebook a bancii.

"Multumesc ING, o sa ma reorientez ca deja observ ca la voi e un obicei!", spune Ionut Florin Ciochina.

"Site-ul e foarte fain. Dar situatia e foarte nasoala...nu stiu cum reusiti sa dati atatea gherle. Mai ales ca acum 2-3 ani totul mergea uns la ING", crede Bogdan Badiu.

"E a doua oara luna asta cand ajung la casa la magazin ca sa imi faceti surpriza asta frumoasa si sa mi se refuze plata. Rusine, macar un heads up catre clienti inainte", se plange Adela Vs.

"Vedeti ca va face figuri aplicatia si cand incerci sa o accesezi de pe internetul de la Vodafone. Problema asta nu este de acum si se intampla din cand in cand. Cand facei switch pe datele de la Digi...pwof, problema dispare", avertizeaza Victor Dobre.

"Asa m-am saturat de sistemul vostru...incep sa cred ca cineva-si bate joc de voi. Primesc raspuns la petitiile primite dupa saptamani intregi, sistemul functioneaza cu intreruperi dese, voi practic involuati in ultimele luni", spune Irinel Popescu.

"Si inca ceva, nici pentru tranzactii online nu merge cardul", se plange Georgiana Sutu.

Mentenanta pana la ora 15

"Pentru a relua functionarea normala a serviciului ING Home´Bank, va anuntam ca intre 13:00 - 15:00 desfasuram un proces de mentenanta. In acest interval, serviciile Home´Bank si multimat ING vor fi indisponibile. 
Puteti vizualiza in continuare starea serviciilor noastre aici: https://ing.ro/stare-servicii", a anuntat ING.

(stire in curs de actualizare)