Ghiseul Bancar

CEC Bank lanseaza creditul punte destinat beneficiarilor Masurii 14T - plati privind bunastarea animalelor (porci si pasari)

In baza conventiei incheiate, beneficiarii pot accesa credite de pana la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA

CEC Bank continua demersurile de sustinere a sectorului agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 14T - plati privind bunastarea animalelor (porci si pasari), anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

In baza conventiei incheiate, beneficiarii pot accesa credite de pana la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA. Dobanda este foarte avantajoasa, fiind compusa din ROBOR 6M + marja 1,95% p.a. (dobanda actuala 3,06% p.a.*), comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea finantarii acordate, iar documentatia aferenta acestui tip de credit este simplificata.

Structura de garantii este una flexibila, inclusiv prin posibilitatea obtinerii garantiei Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM). Finantarea se acorda fara contributie proprie din partea clientului si este exclusiv in lei, pentru prevenirea riscului valutar.

„Urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor si sectorului agricol, CEC Bank continua sa se defineasca drept un sustinator activ al economiei romanesti. Prin parteneriatul cu APIA, devenit deja unul de traditie, banca noastra a acordat din 2009 si pana in prezent finantari in valoare de aproximativ 2,5 miliarde lei, in sprijinul agriculturii romanesti”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor din domeniul agriculturii.

*Rata de dobanda este stabilita in functie de indicele ROBOR 6M (actualizabil semestrial in prima zi lucratoare a semestrului; valoarea indicelui incepand cu data de 3 ianuarie 2017 este de 1,11%), la care se adauga o marja de 1,95%.