Ghiseul Bancar

Garanti Bank: 60% dintre platile cu cardul pentru plata impozitelor se fac in rate fara dobanda

Garanti Bank anunta o crestere spectaculoasa, de 70%, a valorii platilor de taxe si impozite achitate de clientii sai cu cardul la POS-urile primariilor si administratiilor financiare, precum si online, prin serviciul de internet banking sau pe site-ul ghiseul.ro.

Astfel, in 2014, volumul acestor plati a ajuns la 2,93 milioane lei, fata de cele 1,72 milioane in 2013. De asemenea, numărul posesorilor de carduri Garanti Bank, care au ales să își plătească impozitele folosind serviciile băncii, a crescut cu 64% în 2014, comparativ cu 2013.

Clientii Garanti Bank isi pot achita impozitele si taxele locale cu cardurile la POS-urile disponibile la primarii si directiile generale de impozite si taxe, precum si online, pe site-ul Ghiseul.ro si pe site-ul de internet banking al bancii.

Garanti spune ca 60% din numărul total al operațiunilor de plată a taxelor și impozitelor în 2014 au fost făcute cu cardul de credit, în rate fără dobândă.

Atat anul trecut, cat si la inceputul acestui an, clientii nostri si-au putut plati taxele anuale in 3 rate fara dobanda, in cadrul unei campanii. In ultimii ani Garanti Bank a lansat de doua ori pe an aceasta optiune de plata in rate fara dobanda pentru posesorii de carduri Bonus Card Classic: la inceput de an si toamna. In perioada campaniei, toate tranzactiile platite prin intermediul cardului Garanti sunt automat impartite in 3 rate fara dobanda pentru posesorii Bonus Card Classic, chiar daca POS-ul apartine altor banci”, precizeaza banca.

Garanti Bank spune ca internetul este cea mai populară platformă atunci când vine vorba de plata impozitelor. Numărul de clienți Garanti Bank care au ales să plătească online s-a dublat în 2014 față de 2013, iar banca estimează că acest trend ascendent va continua și în 2015.

Unul dintre obiectivele noastre principale constă în a eficientiza timpul clienților noștri, cu ajutorul produselor și serviciilor noastre inovatoare. Suntem bucuroși să vedem că tot mai mulți clienți au un apetit crescut pentru efectuarea operațiunilor bancare rapide atunci când plătesc taxele și impozitele anuale. Cu cât durează mai puțin pentru a finaliza cu succes o astfel de tranzacție, cu atât este clientul mai satisfăcut. Noi credem că tot mai mulți posesori de carduri vor alege să își plătească impozitele, folosindu-și cardurile”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.