Ghiseul Bancar

CEC Bank lanseaza un nou produs: Pachetul Operational IMM

Cu prilejul aniversarii a 150 de ani de la infiintarea bancii, CEC Bank isi diversifica gama de produse si servicii bancare adresate IMM-urilor, lansand un nou produs - Pachetul Operational IMM „150 de ani”, anunta banca intr-un comunicat.

Beneficiind de documentatie simplificata si costuri competitive, pachetul include urmatoarele produse si servicii:
- Contul curent in lei;
- Cardul de debit Business MasterCard;
- Serviciul Internet Banking;
- Serviciul Info SMS.

Pachetul Operational IMM „150 de ani” se adreseaza atat clientilor actuali, cat si clientilor noi, costul lunar fiind de 25 lei. Mai mult, la achizitionarea pachetului, banca nu percepe comision de deschidere cont curent pentru persoane juridice si nici comision de emitere initiala card MasterCard Business.

"Prin misiunea asumata, CEC Bank sustine clientii IMM printr-o gama variata de produse si servicii de calitate, in conditii de cost competitive. Prin lansarea Pachetului Operational IMM "150 de ani", ne dorim sa le oferim clientilor un plus de eficienta, prin accesarea produselor si serviciilor cheie in administrarea afacerii, concentrate intr-un singur pachet operational", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea (foto), Presedinte Director General CEC Bank.