Ghiseul Bancar

Garanti Bank ofera clientilor care obtin credite garantate cu ipoteca o asigurare a imobilului de la Allianz-Tiriac

“Suntem încântați de încheierea acestui nou parteneriat de bancassurance, care le va aduce un plus clienților Garanti Bank. Cele două companii, Garanti Bank și Allianz-Țiriac, au prezență și activitate solide în piața locală, iar împreună vom oferi atât un produs bancar competitiv, cât și o asigurare care furnizează protecție maximă pentru bunurile clienților”, a declarat Cagri Memisoglu (foto), Director General Adjunct, Garanti Bank.

Garanti Bank anunta încheierea unui parteneriat cu Allianz-Țiriac prin care clienții de retail ai băncii, întreprinderile mici și mijlocii (IMM) și clienții corporativi, pot contracta în condiții avantajoase o asigurare complementară creditului acordat.

Clienții Garanti Bank care contractează credite garantate cu ipotecă pot beneficia de o asigurare oferită de Allianz-Țiriac, pentru protejarea bunurilor aduse în garanție. Polița de asigurare a Allianz-Țiriac acoperă o gamă largă de riscuri, de la riscuri catastrofice (cutremure, inundații, alunecări de teren), până la furturi, precizeaza banca.

Suntem încântați de încheierea acestui nou parteneriat de bancassurance, care le va aduce un plus clienților Garanti Bank. Cele două companii, Garanti Bank și Allianz-Țiriac, au prezență și activitate solide în piața locală, iar împreună vom oferi atât un produs bancar competitiv, cât și o asigurare care furnizează protecție maximă pentru bunurile clienților”, a declarat Cagri Memisoglu (foto), Director General Adjunct, Garanti Bank.

Noul parteneriat cu Garanti Bank este aliniat strategiei noastre de distribuție multi-channel, prin care urmărim ca produsele noastre să fie accesibile pentru o gamă diversificată de clienți. Suntem bucuroși de încheierea acestui parteneriat cu Garanti Bank și de faptul că avem ocazia să le oferim clienților băncii o protecție completă a proprietăților de care dispun”, a declarat Virgil Șoncutean, Director Vânzări și Distribuție, Allianz-Țiriac.