Ghiseul Bancar

Ratele la cardurile de credit Bonus Card - Garanti Bank se pot achita si la terminalele PayPoint din magazine

1. Clientul se prezintă cu extrasul de cont pentru Bonus Card în magazinul partener PayPoint 2. Vânzătorul scanează codul de bare de pe extras și încasează în numerar suma datorată 3. Terminalul PayPoint emite o chitanță de confirmare a plății, care conține toate detaliile tranzacției.

Garanti Bank anunta ca a incheiat un acord cu PayPoint pentru pentru colectarea plăților aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al băncii, Bonus Card. Posesorii de Bonus Card își pot plăti acum datoriile pentru cardul de credit, cu numerar, la casele de marcat ale magazinelor unde se afla terminalele PayPoint, în trei pași simpli:

1. Clientul se prezintă cu extrasul de cont pentru Bonus Card în magazinul partener PayPoint
2. Vânzătorul scanează codul de bare de pe extras și încasează în numerar suma datorată 
3. Terminalul PayPoint emite o chitanță de confirmare a plății, care conține toate detaliile tranzacției.

Terminalele PayPoint se găsesc în peste 8.350 magazine de proximitate din întreaga țară, atât în zonele urbane, cât și în cele rurale. Pentru a identifica cel mai apropiat magazin partener PayPoint, consumatorii pot consulta website-ul www.paypoint.com/romania, secțiunea Localizare Comerciant.

"Obiectivul nostru este de a îmbunătăți constant nivelul de satisfacție al clienților noștri. Astfel, ne bucurăm să semnăm acest parteneriat cu PayPoint, intenția noastră fiind să le oferim posesorilor de Bonus Card opțiuni de plată a extrasului de cont lunar convenabile, comode, eficiente din punct de vedere al timpului și ușor de folosit", a declarat Emre Unal – Director Carduri Garanti Bank.

"Acest parteneriat vine în întâmpinarea utilizatorilor Bonus Card cu o soluție flexibilă și modernă pentru plata extraselor de cont lunare. Suntem convinși că avantajele sistemului PayPoint vor fi extrem de apreciate de clienții Garanti Bank, întrucât răspund nevoilor de transparență, siguranță și comoditate, aspecte atât de importante mai ales atunci când vine vorba de servicii financiare. Plățile pot fi efectuate în toate cele peste 8.350 de magazine de proximitate cu program prelungit, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, iar economisirea timpului, lipsa efortului sau a costurilor suplimentare sunt doar câteva din beneficiile ce recomandă serviciile noastre", a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Bonus Card este un produs unic în România, fiind cel mai complex instrument de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în țară cât și în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card.

De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale. Bonus Card deține o rețea complexă de magazine partenere în toată țara, formată din peste 5.000 de comercianți. Bonus Card poate fi de asemenea utilizat pentru a refinanța orice card de credit sau împrumut de nevoi personale contractat de la alte bănci, fie în 36 de rate fără dobândă, fie cu o perioadă de grație de 6 luni și o reducere de 10%.

Aproape 40 de milioane de tranzactii la PayPoint

PayPoint a anuntat recent ca a înregistrat in Romania, în decursul ultimului an financiar 2013-2014 incheiat in martie, un volum de 39,1 de milioane tranzacții plăți facturi, în creștere cu 53,5% comparativ cu anul precedent.

"Performanțele PayPoint au fost puternic susținute de diversificarea portofoliului de servicii puse la dispoziție consumatorilor, de creșterea numărului de furnizori parteneri și, totodată, de optimizarea rețelei magazinelor ce poartă însemnele PayPoint. În decursul anului financiar, compania a semnat contracte cu cincisprezece noi furnizori parteneri, iar prin rețeaua punctelor de plată PayPoint se pot face în prezent plăți pentru toți jucătorii mari de pe piață. Concomitent cu consolidarea domeniilor în care deja opera, compania a intrat și pe segmente noi de afacere, oferind consumatorilor posibilitatea de a plăti contravaloarea rovinietei prin terminalele multifuncționale PayPoint din toată țara. Pentru a aduce aceste servicii aproape de cât mai mulți consumatori, rețeaua PayPoint a atins 8.354 puncte de plată la nivel național la finalul anului financiar 2013-2014, în creștere cu 13,8% față de aceeași perioadă a anului precedent", a anuntat compania intr-un comunicat.