Ghiseul Bancar

Millennium Bank lanseaza noul Credit Ipotecar, cu costuri reduse

Millennium Bank lanseaza noul Credit Ipotecar, cu costuri mai mici pentru clienti, care includ marje incepand de la 5% plus indicele Euribor/Robor la trei luni. Valoarea marjei depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Dobanzile sunt variabile, iar clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comisioane de administrare si de rambursare in avans. In plus, Millennium Bank percepe 0% comision de analiza clientilor care aleg noul Credit Ipotecar pentru a-si refinanta un alt imprumut ipotecar pana la finalul anului 2010.

Campania de promovare a noului Credit Ipotecar este realizata impreuna cu Holograf si este a doua colaborare dintre banca si trupa muzicala pentru promovarea produsului. Clientii care fac o simulare pentru Creditul Ipotecar Millennium Bank primesc gratuit un CD cu Holograf, editie limitata.

"Noul Credit Ipotecar este ajustat conform conditiilor actuale ale pietei si este gandit sa se potriveasca mai multor profiluri de client. Clientii pot opta fie pentru un avans minim, de 20%, fie pentru o dobanda mai mica, in functie de nevoile lor", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. "Aceste caracteristici noi ale imprumutului continua strategia noastra de a oferi unul dintre cele mai accesibile credite ipotecare de pe piata", a adaugat Eliza Erhan.

Creditul Ipotecar Millennium Bank este acordat pe o perioada de pana la 30 de ani si finanteaza pana la 80% din valoarea imobilului achizitionat.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei, care se adreseaza populatiei si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in iunie 2010, active totale in valoare de aproximativ 99 miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Millennium bcp are o retea de aproximativ 1.800 de unitati, cu un numar total de peste 21.000 de angajati.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punand la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte. O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp este prezent in Portugalia, Polonia, Grecia, Romania, Mozambic si Angola. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international