Ghiseul Bancar

Eureko si GarantiBank au semnat un acord de parteneriat pentru distributia de pensii private

Eureko, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, și GarantiBank România au semnat un acord de parteneriat pentru distribuția de pensii private.

ÃŽn cadrul acestui parteneriat, GarantiBank urmează să primească avizarea CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) ca agent de marketing.

Ulterior, GarantiBank va distribui prin rețeaua proprie de agenții pensii private obligatorii și facultative administrate de Eureko.

“Suntem încântați să includem pensiile private în gama noastră de produse și servicii, mai ales că intenționăm să oferim o abordare de tip „one stop shopping” clienților noștri.

Prin acest parteneriat, GarantiBank va oferi pensii private de calitate. Acesta este primul pas către diversificarea surselor de venit ale clienților noștri în momentul pensionării.

Suntem siguri că pensiile private, alături de produsele noastre de economisire tradiționale, vor răspunde nevoilor și așteptărilor acestora.”, a declarat dl Okan YURTSEVER, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank.

“Eureko și GarantiBank au deja o intensă relație de colaborare în Turcia, iar această inițiativă reprezintă o evoluție firească a acestui parteneriat. Organizațiile noastre sunt complet compatibile, în special datorită faptului că am adoptat o strategie de creștere în Romania și beneficiem de sprijinul unor acționari puternici dornici să investească într-o economie dinamică. Astfel, sunt convins că atât clienții Eureko, dar și ai GarantiBank vor beneficia în anii următori de produsele și serviciile oferite,” a declarat dl Shaun Russell, Director Comercial al Eureko în România.

Despre Eureko

Eureko este parte a Grupului Eureko BV, grup financiar cu o poziție puternică pe piața europeană, prezent în 13 țări și 20.000 angajați. Cu un profit net de 115 milioane euro în prima jumătate a anului 2009, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a cărui principală activitate se desfășoară în domeniul asigurărilor și pensiilor.

Despre GarantiBank

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul în Amsterdam, deținută integral de Garanti Turcia, cea mai mare bancă privată din Turcia. ÃŽn România, GarantiBank deține 50 de agenții, dintre care 20 în București.