Ghiseul Bancar

Contracte de leasing in crestere cu 10% la Porsche Leasing

Porsche Leasing România a încheiat 4.103 contracte noi de leasing auto de 72 milioane euro în primul semestru, în condițiile în care în primele șase luni din 2008 contractele de leasing financiar încheiate de Porsche Finance Group depășeau 221 milioane euro, potrivit datelor companiei.

"Leasingul financiar este produsul cu ponderea cea mai mare în portofoliul Porsche Finance Group (PFG), aproximativ 70% din totalul noilor contracte, creditul auto și leasingul operațional ajungând acum la aproximativ 15% din noile contracte, fiecare", se arată în comunicatul transmis, marți, de companie.

ÃŽn primul semestru din 2008, volumul contractelor de leasing financiar încheiate de Porsche Finance Group crescuse cu 8,6%, depășind 221 milioane euro, în condițiile în care această ramură de activitate predomina portofoliul companiei, însumând 90% din totalul noilor contracte.

Porsche Leasing este prezent în România de zece ani, timp în care a finanțat achiziția a peste 100.000 de mașini, cu peste 2 miliarde euro.

Cu ocazia împlinirii a zece ani de activitate în România, Porsche Leasing România oferă 10% discount la fiecare contract de leasing financiar, respectiv dobândă redusă cu 10%, taxă de management redusă cu 10%, taxă de servicii logistice redusă cu 10% și asigurare Casco redusă cu 10%.

Oferta este valabilă în perioada 17 septembrie - 20 noiembrie 2009 pentru autoturismele noi aparținând mărcilor holdingului Porsche România, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley și Porsche, care este disponibilă în rețeaua națională a dealerilor auto Porsche România.

Porsche Leasing România este parte a Porsche Finance Group care oferă servicii financiare integrate exclusiv pentru cumpărătorii de mașini aparținând importatorului Porsche România, printr-o rețea națională ce cuprinde 89 de dealeri.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanțarea autoturismelor aparținând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley și Porsche. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări.