Ghiseul Bancar

Parteneriat intre ALD Automotive si BRD Finance

ALD Automotive, unul din liderii pietei de leasing operational full service din Romania si BRD Finance, cel mai important jucator pe piata creditelor de consum acordate la locul de vanzare, au semnat la inceputul acestei luni un parteneriat in vederea comercializarii vehiculelor second hand catre persoane fizice.

ALD Automotive va oferi spre vanzare autovehicule rulate, la un pret avantajos si cu posibilitatea de finantare in conditii preferentiale prin oferta de creditare BRD Finance. Parteneriatul stabilit intre cele doua companii garanteaza atat calitatea bunului achizitionat, eliminand riscul legat de necunoasterea starii tehnice reale a vehiculului, cat si siguranta unei oferte financiare in lei, cu dobanda fixa pe toata durata contractului.

“Prin intermediul parteneriatului cu BRD Finance suntem in masura sa oferim acum,,alaturi de leasing operational full service pentru noi autovehicule, si o solutie de finantare pentru achizitia autovehiculelor rulate. Activitatea noastra de comercializare a autovehiculelor rulate va lua amploare in urmatoarea perioada, iar vanzarea catre persoane fizice este un canal de vanzare important, pe care ne dorim sa il dezvoltam prin intermediul acestui parteneriat. Le vom oferi consumatorilor individuali o gama variata de autovehicule de ocazie, intretinute conform recomandarilor producatorilor, cu un istoric complet al reparatiilor si cu garantia acuratetii kilometrajului rulat”, a declarat Martin Koessler, Director General ALD Automotive.

Clientii care vor obtine finantare auto prin BRD Finance vor beneficia nu doar de costuri avantajoase, ca urmare a reducerii dobanzilor anuale (in medie cu 2 procente, dobanda incepand de la 11%), ci si de flexibilitate, rapiditate si comoditate in procesul de obtinere a finantarii pentru achizitionarea autoturismului. Creditele auto pot fi accesate cu un avans minim de 10%, in rate fixe lunare pe intreaga durata a creditului, fara obligatia unei asigurari Casco.

Operationala din iulie 2005, compania ALD Automotive ofera leasing operational full service pentru flote de autovehicule. Produsul de leasing operational full service include pe langa finantarea autovehiculelor si o gama completa de servicii asociate gestiunii eficiente a flotei: livrare si inmatriculare, pachet complet de asigurari, mentenanta, managementul anvelopelor, asistenta pentru vehicul si sofer, autovehicul de inlocuire si administrarea combustibilului. ALD Automotive administreaza in prezent o flota de peste 5247 autovehicule (iunie 2009), pentru 211 clienti.

Solutiile de finantare BRD Finance sunt disponibile in orice showroom unde se comercializeaza automobile noi sau rulate, gratie parteneriatelor semnate cu dealerii auto din toata tara. Printre marcile finantate se numara Opel si Chevrolet (prin GMAC), Hyundai, Ford, Citroen, Peugeot, etc. Creditele BRD Finance sunt frecvent accesate de catre clientii ce achizitioneaza un autoturism nou prin programul REMAT, nota de acceptare REMAT fiind depusa ca avans la creditul BRD Finance.

ALD Automotive

ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational full service si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este una dintre cele mai importante companii europene in domeniul leasingului operational si al administrarii flotelor auto:
 Opereaza acum in 40 de tari
 Are 3 500 de angajati
 Administreaza peste 784 000 de autovehicule (mai 2009)
Combinand profesionalismul si calitatea serviciilor, ALD Automotive ofera companiilor solutii integrate pentru externalizarea flotelor de autovehicule, atat la nivel national cat si international. www.aldautomotive.com

BRD Finance

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul BRD – Groupe Société Générale, BRD Finance IFN SA beneficiaza de o experienta internationala in 18 tari in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail (Carrefour, Praktiker, Real), IT, electronice si electrocasnice (Daniel, Rombiz, Diverta), mobila (Staer), auto (Renault, Dacia, GM, Citroen), publicistica (Reader's Digest). Prezenta in apoximativ 6000 de magazine si avand un portofoliu de circa 500.000 de clienti persoane fizice, BRD Finance administreaza o gama diversificata de produse si servicii financiare. Oferta include atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.