Ghiseul Bancar

ALD Automotive are ca obiectiv pentru 2009 o flota de 5500 de masini

Compania de leasing operational ALD Automotive are ca obiectiv pentru 2009 o flota de 5500 de autovehicule, luand in calcul faptul ca aproape 1000 de autovehicule vor ajunge la final de contract in acest an si vor fi valorificate pe piata de second hand.

ALD Automotive l-a premiat pe utilizatorul autovehiculului cu numarul 5.000 din flota pe care o gestioneaza, un angajat al companiei Zentiva, se arata intr-un comunicat al companiei.

Martin Kössler, Managing Director ALD Automotive, a declarat cu aceasta ocazie:

„In acest moment ALD Automotive administreaza 5000 autovehicule pentru care asigura zi de zi o gama complexa de servicii si mobilitate permanenta pe intreg teritoriul tarii si 209 clienti, companii romanesti si multinationale, carora le ofera o solutie completa de finantare si administrare pentru flota auto, in conditii de previzibilitate si control total al costurilor.
In spatele acestor cifre se afla o echipa de profesionisti precum si experienta si know how-ul acumulate in cei aproape patru ani de activitate pe piata romaneasca. Acestea sunt resursele noastre cele mai valoroase pentru viitor si suntem increzatori ca ne vom continua dezvoltarea pe piata de leasing operational full service din Romania.

Pentru 2009 avem ca obiectiv o flota de 5500 de autovehicule, luand in calcul faptul ca aproape 1000 de autovehicule vor ajunge la final de contract in acest an si vor fi valorificate pe piata de second hand.”

Operationala din iulie 2005, compania ALD Automotive ofera leasing operational full service pentru flote de autovehicule. Produsul de leasing operational full service include pe langa finantarea autovehiculelor si o gama completa de servicii asociate gestiunii eficiente a flotei de autovehicule: livrare si inmatriculare, pachet complet de asigurari, mentenanta, managementul anvelopelor, asistenta pentru vehicul si sofer, autovehicul de inlocuire si administrarea combustibilului.