Ghiseul Bancar

BCR Leasing IFN – lider pe piata nationala

BCR LEASING IFN isi continua trendul ascendent de dezvoltare, raportand, dupa primele sase luni ale acestui an, un volum total al bunurilor finantate de circa 291 milioane EUR. Rezultatele inregistrate reflecta un ritm de crestere cu peste 65% a vanzarilor companiei fata de perioada similara a anului trecut.

BCR LEASING IFN si-a consolidat pozitia de leader avand, in prezent, o cota de piata de circa 10%, cu un avans de aproximativ un punct procentual mai mult fata de compania situata pe locul secund si la mai mult de 2% fata de urmatorii competitori.

”Evolutia foarte buna este, in primul rand, rezultatul unei oferte a BCR Leasing adecvate la exigentele si nevoile de crestere ale clientilor nostri, ale economiei nationale, in ansamblu. Evolutia abrupta a nivelurilor dobanzilor, scumpirea creditelor accesate de societatile de leasing, incertitudinile persistente pe piata imobiliara, fluctuatia reglementarilor cu privire la finantarea persoanelor fizice sau escaladarea costurilor aferente utilizarii canalelor alternative de vanzare au reprezentat elemente ce au marcat trendul de evolutie al societatii in aceasta perioada”, a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Director General BCR LEASING IFN.

Obiectivul principal al BCR Leasing IFN pentru 2008 este cresterea permanenta a calitatii serviciilor acordate, pe toate zonele de competenta, care sa asigure un ritm de crestere a societatii superior ritmului mediu de crestere a pietei leasingului financiar, precum si pastrarea unui raport echitabil intre profit, risc si cota de piata, dupa a precizat Claudiu Stanescu.

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, acum parte importanta a puternicului grup financiar central-european ERSTE. Compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar.