LEASING

Egnatia Leasing isi va dubla numarul de sucursale în 2008

Egnatia Leasing, divizia de leasing a grupului Egnatia, estimeaza ca va obtine in 2008 un profit de 1 milion de euro, nivel apropiat de cel din acest an, dupa investitii masive in extinderea retelei cu 12 sucursale, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al companiei, Haralambie Stanciu.

Piata de leasing a crescut cu 42% in primele noua luni

Cresterea economica din primele zece luni ale anului 2007, de peste 5,7%, s-a propagat si la nivelul pietei leasingului, care a cunoscut o dezvoltare semnificativa, confirmand statutul leasingului de produs financiar complementar altor produse bancare si accesibil unui mare numar de agenti economici, acesta reprezentand peste 3% din PIB.

Inmatriculari online pentru masinile in leasing de la UniCredit Leasing

UniCredit Leasing a introdus, din noiembrie, un sistem de inmatriculari online impreuna cu Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, care reduce la 24 de ore timpul necesar inmatricularii masinilor luate in leasing de la UniCredit, a anuntat miercuri compania.

Romstal Leasing mizeaza pe imobiliare si echipamente pentru a-si spori afacerile in 2008

Compania Romstal Leasing IFN mizeaza pe o crestere a afacerilor cu 35% in 2008, pana la o valoare a contractelor de circa 270 milioane euro, mai ales ca efect al dezvoltarii pe segmentele de imobiliare si echipamente, a spus pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Ionut Chirila.

Leasing cu amenda obligatorie inclusa

Aproape toti timisorenii care au cumparat in 2007 masini in leasing au fost amendati pentru ca nu au declarat masinile la Directia Fiscala a municipalitatii, in 30 de zile de la semnarea contractului. Oamenii nu puteau sa le declare pentru ca municipalitatea cere precizarea seriei de motor, care nu e cunoscuta decat in momentul in care masina este predata cumparatorului, scrie Evenimentul Zilei.

Raiffeisen Leasing se extinde in Moldova

Raiffeisen-Leasing International s-a extins pe piata din Republica Moldova, cu o investitie initiala de 500.000 de euro, singurul actionar al societatii fiind subsidiara din Romania, Raiffeisen Leasing IFN, informeaza Ziarul Financiar.

Porsche Leasing, profit de 8,4 mil. euro la noua luni

Porsche Leasing, compania captiva a importatorului auto Porsche, a incheiat primele noua luni ale acestui an cu un profit de peste 8,4 milioane de euro, in crestere cu 33% fata de aceeasi perioada a anului trecut, scrie Ziarul Financiar.

Echipamentele in leasing cresc afacerile VB Leasing

Volksbank Leasing Romania estimeaza ca va finanta bunuri de 320 milioane euro in 2009 si va ajunge la o cota de piata de 9-10%, dubla fata de acest an, ca urmare a avansului puternic pe segmentul de echipamente, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Octav Dumitrescu.

Piata de leasing va depasi 4 miliarde de euro in 2007

Piata romaneasca de leasing ar putea ajunge la 6,5 miliarde in 2009, in urcare cu 63% fata de sfarsitul lui 2007, ca efect al cresterii puterii de cumparare a romanilor si a avansului puternic pe segmentul constructiilor, a spus pentru NewsIn directorul de marketing al VB Leasing, Octav Dumitrescu.

Raiffeisen Leasing si-a extins activitatea si in Republica Moldova

Raiffeisen Leasing a demarat operatiunile pe piata din Republica Moldova, la Chisinau, societatea grupului austriac Raiffeisen urmand sa ofere servicii de leasing financiar pentru utilaje, echipamente, camioane si vehicule comerciale, precum si pentru autoturisme, a anuntat miercuri compania.