LEASING

Leasing operational de patru ori mai mare in 2008, estimeaza DiRent

Compania greceasca DiRent, care activeaza pe piata romaneasca in domeniulul leasingului operational, estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de circa opt milioane de euro, de patru ori mai mare, comparativ cu anul trecut, si o flota de 700 de masini, au declarat reprezentantii companiei.

BCR Leasing lanseaza un portal web pentru asistenta clienti

BCR LEASING IFN lanseaza un nou portal web pentru asistenta clienti, menit sa raspunda solicitatilor individuale de informatii referitoare la contractele de leasing aflate in derulare, se arata intr-un comunicat al companiei.

BCR lanseaza o campanie promotionala pentru finantarea achizitionarii de vehicule comerciale grele

BCR LEASING IFN lanseaza, incepand cu aceasta saptamana, o campanie promotionala pentru finantarea achizitionarii de vehicule comerciale grele.

BCR Leasing estimeaza o crestere cu 25% a contractelor de leasing in 2008

BCR Leasing IFN a afisat o valoare a bunurilor finantate de circa 400 milioane euro in 2007, in crestere cu 37% fata de anul anterior, si un volum total al contractelor de circa 510 milioane euro, a declarat marti directorul general al BCR Leasing, Claudiu Emanuil Stanescu.

BCR Leasing finanteaza constructia de ansambluri rezidentiale

BCR LEASING IFN lanseaza, in premiera, incepand cu luna februarie, un nou produs din sfera leasingului imobiliar, care include finantarea de constructii pe stadii de executie a proiectelor imobiliare destinate realizarii de cladiri de birouri, obiective industriale si, in exclusivitate pe piata leasingului

Se scumpeste si leasingul

Raiffeisen Leasing si-ar putea majora dobanzile cu 1-2% in perioada urmatoare, iar media dobanzilor practicate pe piata romaneasca de leasing ar ajunge la circa 8,5-9%,din cauza cresterii costurilor de refinantare pe piata internationala, a spus pentru NewsIn seful companiei, Mihaela Mateescu.

Contracte de leasing in crestere cu 49% la Romstal Leasing

In anul 2007, compania Romstal Leasing S.A. a finantat 5.850 de contracte in valoare de peste 211 milioane euro, cu 49% mai mult decat rezultatele raportate in 2006, se arata intr-un comunicat al companiei.

MKB Romexterra Leasing vrea sa finanteze proiecte imobiliare de peste 20 milioane euro in 2008

MKB Romexterra Leasing IFN vrea sa finanteze proiecte imobiliare de 20-25 milioane euro in 2008, segment care va reprezenta o cincime (20%) din portofoliul companiei pana la sfarsitul anului, ca urmare a cresterii numarului de clienti, a declarat presedintele firmei, Cornel Constantinescu.

Fraudele de pe piata de leasing au depasit 1 milion euro in ultimele luni

Fraudele inregistrate pe piata de leasing din Romania au insumat peste 1 milion de euro numai in ultimele luni, fenomen care a luat amploare odata cu intrarea pe noi segmente de piata si cresterea competitiei intre jucatori, a spus, pentru NewsIn, seful Egnatia Leasing, Haralambie Stanciu.

Egnatia Leasing isi va dubla numarul de sucursale în 2008

Egnatia Leasing, divizia de leasing a grupului Egnatia, estimeaza ca va obtine in 2008 un profit de 1 milion de euro, nivel apropiat de cel din acest an, dupa investitii masive in extinderea retelei cu 12 sucursale, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al companiei, Haralambie Stanciu.