LEASING

Leasingul operational auto de tipul sale&lease-back castiga teren in perioada de criza

Arval Romania, parte a BNP Paribas Group si companie de referinta pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, a inregistrat o crestere cu 20% a solicitarilor din partea companiilor pentru produsul sale&lease-back in primele doua luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2008.

Fraudele cu contracte de leasing s-au ridicat la 10-20 milioane euro in 2008

Fraudele de pe piata romaneasca de leasing dovedite prin proceduri judiciare au fost de 10-20 milioane euro anul trecut, a declarat marti presedintele ALB, Jean-Claude Boloux, care a evitat sa dea vreo estimare legata de nivelul fraudelor din acest an.

BRD Sogelease a acordat finantari de peste 237 milioane EUR in 2008

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Société Générale, a incheiat in 2008 peste 3.400 de contracte, cu o valoare a bunurilor finantate de 237,27 milioane euro.

Piata de leasing nu va creste in 2009, considera noul sef al UniCredit Leasing

Noul director al UniCredit Leasing Corporation, Andreas Obrist, considera ca piata de leasing va ramane in acest an la nivelul din 2008,

Adreas Obrist este noul director general UniCredit Leasing

UniCredit Leasing Corporation l-a numit director general pe austriacul Andreas Obrist, care anterior ocupa pozitia de director de risc (Chief Risk Officer), potrivit ZF.ro.

Afacerile UniCredit Leasing estimate la 575 milioane de euro in 2008

UniCredit Leasing Corporation, unul dintre principalii jucatori de top pe piata leasingului, estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere similara cu aceea a pietei, de 10-15%, de la un nivel al valorii bunurilor finantate de 500 milioane de euro, in 2007.

Tiriac Leasing se imprumuta de la Erste Bank

Erste Bank Austria va acorda un credit in valoare de 50 de milioane de EUR catre Tiriac Leasing, rolul de garant revenindu-i Bancii Comerciale Romane (BCR).

Leasing sau credit auto?

Daca doriti sa cumparati o masina si nu aveti destui bani pusi deoparte, puteti alege fie un credit auto, fie o finantare prin leasing. Dar care dintre optiuni este mai avantajoasa ?

130 de milioane euro pentru Raiffeisen Leasing in S1

Raiffeisen Leasing IFN SA a finantat 1.940 de contracte in valoare de 130 milioane de euro in primul semestru din 2008.

Profitul Alpha Leasing Romania din S1 a fost mai mare decat cel pe intreg anul 2007

Capitalurile Alpha Leasing Romania erau la sfarsitul lunii iunie de 13,5 milioane euro, iar activele totale de 150 milioane euro,