LEASING

BCR Leasing isi continua cresterea

Potrivit unui comunicat de presa remis de BCR Leasing, compania a pastrat acelasi trend ascendent de dezvoltare in primele sase luni ale acestui an.

UniCredit Leasing, finanþãri de 91 mil. euro

UniCredit Leasing Romania S.A., un pionier al activitatii de leasing in Romania, a obtinut rezultate financiare favorabile in primul semestru al anului 2005, rezultate ce confirma pozitia de lider a societatii in leasingul de echipamente industriale, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

BCR LEASING - cea mai extinsa retea

BCR LEASING pune la dispozitia clientilor, trei noi sucursale teritoriale – la Baia Mare, Arad si Ploiesti, avand in prezent, cea mai larga reprezentare teritoriala dintre toate companiile de leasing din Romania - 17 unitati operationale, a anuntat BCR intr-un comunicat de presa.

Finantari in leasing de 800 mil. euro

Finantarile in sistem leasing s-ar putea cifra anul acesta la un total de 806 milioane euro, cu 50 la suta mai mult decat in 2004, cand valoarea contractelor a atins 544 milioane euro, conform datelor furnizate de Asociatia de Leasing Bancar (ALB), scrie Curierul National.

Analiza pietei de leasing

De zece ori in sapte ani. Atat a crescut piata de leasing din Romania, iar rolul principal in aceasta crestere l-a avut piata auto. Explozia vanzarilor de masini in sistem leasing din ultimii ani nu a fost din pacate dublata si de o crestere consistenta a finantarilor pentru echipamente industriale sau a leasingului imobiliar. Cat mai poate creste insa leasingul doar pe baza pietei auto?

Raiffeisen Leasing-rezultate pe 2004

Raiffeisen Leasing a incheiat in 2004 contracte de leasing in valoare de peste 117 milioane de euro. Membra a grupului financiar Raiffeisen, compania activeaza pe piata romaneasca din iulie 2002, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Autoritate de reglementare a leasingului

Piata de leasing ar putea fi reglementata de o autoritate in domeniu, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta avizat de Ministerul Finantelor Publice, transmite presa de specialitate.

Leasing bancar in crestere

Companiile membre ale Asociatiei de Leasing Bancar (ALB) au finantat, in primele noua luni, achizitii de bunuri in valoare de 378 milioane euro, peste nivelul inregistrat pe ansamblul anului 2003, respectiv 286 milioane euro, a declarat secretarul general ALB, Adriana Ahciarliu, citata de presa.

Profit mai mare la BCR Leasing

BCR Leasing estimeaza, pentru acest an, o crestere a profitului net cu cel putin 11% fata de nivelul inregistrat in 2003, cind s-a raport un rezultat de 3,11 milioane euro, si contracte de finantare de 115 milioane euro, a declarat directorul general al companiei, Claudiu Stanescu, citat de presa.

Contracte in crestere la BCR LEASING

BCR LEASING a incheiat, in primele noua luni ale anului 2004, un numar de aproape 4.600 de contracte de leasing cu o valoare totala de aproximativ 85 milioane EUR, se arat intr-un comunicat al companiei.