LEASING

UniCredit Leasing a acordat finantari cu 27% mai mari

UniCredit Leasing a finantat bunuri de peste 400 milioane euro in primele zece luni din 2007, in urcare cu 27% fata de acelasi interval din 2006, iar pana la sfarsitul anului vrea sa acorde finantari de inca 100 milioane euro, a spus pentru NewsIn directorul executiv al firmei, Septimiu Postelnicu.

BT Leasing finanteaza in leasing firmele mici

BT Leasing intentioneaza sa atraga 10 milioane euro de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE), specializat in microcredite, pentru finantarea contractelor de leasing cu firmele mici, a declarat pentru NewsIn directorul general al BT Leasing, Titus Nicoara.

Peste 35% din masinile din import, in leasing

In primele opt luni ale acestui an, peste 35% din masinile noi din import au fost comercializate prin sistemele de leasing. Potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), modelele Dacia comercializate prin acest sistem de finantare au reprezentat 14% din totalul vanzarilor.

Leasing auto second hand pe 6 ani la Motoractive Leasing

Motoractive Leasing IFN, parte a companiei GE Money in Romania, a finantat bunuri de 135 de milioane de euro in primele noua luni din 2007, in urcare cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii numarului de contracte, a anuntat luni compania.

BT Leasing vrea sa acorde mai multe finantari IMM-urilor

BT Leasing, membra a grupului financiar Banca Transilvania, si-a propus sa atinga o cota de piata de 4,5% in trei ani prin concentrarea pe segmentul IMM-urilor si prin integrarea cu structurile bancii, care dispune de o retea de 410 unitati, a dspus marti Ionut Patrahau, director general adjunct.

Romstal Leasing mizeaza pe vanzari la Salonul Auto

Compania Romstal Leasing IFN SA, controlata de belgienii de KBC, a finantat in primele noua luni ale anului 3.882 contracte in valoare de 133 milioane euro, cu 33,6% peste rezultatele inregistrate in perioada similara din 2006, a informat miercuri un comunicat al institutiei financiare nebancare.

BNP Paribas vrea sa intre pe piata de leasing din Romania

Grupul francez BNP Paribas, unul dintre cele mai mari la nivel european, care detine pe piata locala o societate de asigurari si una de credite de consum, intentioneaza sa intre in scurt timp si pe piata leasingului, potrivit unor surse din piata.

International Leasing a stabilit platile pentru obligatiuni

International Leasing IFN va incepe plata celui de-al patrulea cupon al obligatiunilor emise in anul 2006, in valoare de 3,88 lei pe obligatiune, cu o dobanda calculata la 10,224%, a anuntat, luni, un comunicat publicat de Bursa de Valori Bucuresti.

O treime din masinile noi, prin leasing

Leasingul a fost preferat de 35% dintre cumparatorii de automobile noi de import, in primele opt luni ale anului, in timp ce, pentru marca Dacia ponderea acestei modalitati de finantare a fost de numai 14%, conform datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).

Leasingul operational cu servicii incluse va urca la 8% din totalul pietei

Segmentul de leasing operational cu servicii incluse (full service) va ajunge la o pondere de 8% din totalul pietei romanesti de leasing, sustinut de avansul de circa 20% inregistrat de afacerea de leasing de gestiune a flotei, a anuntat, joi, compania ALD Automotive.