LEASING

Radacini Motors si BCR Leasing finanteaza achizitia unui Cadillac BLS cu o dobanda de 5,9% pe an

Radacini Motors si BCR Leasing lanseaza, incepand din aceasta saptamana, o oferta de finantare pentru achizitia unui Cadillac BLS cu o dobanda anuala de 5,9%, valabila in perioada 3 decembrie 2007 - 31 ianuarie 2008, a anuntat marti compania, informeaza NewsIn.

Piata de leasing operational din Romania se va dubla in 2008

Piata de leasing operational din Romania se va dubla anul viitor, pentru ca pietele de masini sunt in crestere in toate statele emergente si deoarece economiile acestor tari sunt in expansiune, se arata intr-un unu comunicat al companiei Sixt New Kopel remis luni.

Bavaria Leasing isi majoreaza capitalul

Bavaria Leasing, divizia de finantare a Automobile Bavaria, fostul importator BMW pe piata locala si cel mai mare dealer al constructorului german in prezent, isi majoreaza capitalul social cu 2,3 milioane de lei (700.000 de euro), de la 5,8 milioane de lei la 8,12 milioane de lei (2,5 milioane de euro), aportul in numerar al actionarilor, scrie Ziarul Financiar.

EFG Leasing tinteste afaceri de 300 mil. euro

EFG Leasing, companie membra a grupului financiar elen EFG Eurobank - proprietarul Bancpost - estimeaza ca va acorda finantari de 300 de milioane de euro in 2008, dublu fata de rezultatul asteptat pentru acest an, de 145 de milioane de euro, scrie Ziarul Financiar.

Leasingul imobiliar va mai lua 4% din piata

Ponderea leasingului imobiliar in totalul pietei de profil din Romania va creste anul viitor cu patru puncte procentuale la 12%, ca urmare a mentinerii ritmului de dezvoltare al pietei imobiliare, potrivit datelor Asociatiei de Leasing si Servicii Fianciare Nebancare (ALB), scrie Ziarul Financiar.

OTP Leasing a dat finantari de 22 de milioane de euro in trei luni

OTP Lesing, societate membra a grupului financiar ungar OTP, a acordat finantari de 22 de milioane de euro in primele trei luni de activitate, adica pana la sfarsitul lui octombrie. Pana la finele acestui an, compania estimeaza ca va incheia contracte in valoare de 40-45 de milioane de euro, scrie Ziarul Financiar.

Leasingul financiar reprezinta aproape 40% din activitatea IFN-urilor

Din cele 38 de institutii financiare nebancare (IFN) inscrise in registrul special, 39,5% au activitati de leasing financiar, 52,5% activitati multiple, iar 5% sunt specializate pe emitere de garantii, a declarat miercuri prim viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.

Leasingul operational va avea o crestere spectaculoasa

DiRent Group - companie greceasca de Long Term Rent - are in prezent, in Romania, cu 25% mai multi clienti decat in luna septembrie, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Romexterra Leasing si-a sporit afacerile de cinci ori in primele zece luni din 2007

Valoarea bunurilor finantate de Romexterra Leasing in primele zece luni din 2007 s-a marit de aproape cinci ori fata de aceeasi perioada din 2006, pana la 60,1 milioane euro, dupa ce compania a intrat pe noi segmente de piata, a spus pentru NewsIn presedintele companiei Cornel Constantinescu.

VB Leasing a crescut cu 23% in primele noua luni din 2007

Volksbank Leasing Romania (VB LEASING), aflat in topul primelor companii de leasing din Romania, a inregistat in primele 9 luni ale anului 2007 o crestere de 23% fata de aceeasi perioada a anului trecut, finantand bunuri de 155 de milioane de EUR, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.