LEASING

Porsche Leasing isi tenteaza clientii cu 6 luni de contract Casco gratuit

Porsche Finance Group a lansat o promotie pentru orice contract de leasing financiar, cu doua variante de dobanda, fixa de 8,49% sau variabila de 7,99%, alaturi de sase luni de asigurare Casco gratuita, derulata prin Porsche Leasing Romania, a anuntat compania.

BNR: Intr-o tara normala, o miscare ca cea din Parlament ar fi afectat cursul si bursa

Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR, spune ca pietele financiare si de capital din romania raspund foarte putin la socurile provocate de politicieni, astfel ca nu vom observa efecte negative puternice dupa "greseala" din Parlament cu TVA redus la 5% pentru alimente.

Almunia avertizeaza ca razboiul valutelor ar putea genera o noua criza

Comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, a avertizat ca asa-numitul 'razboi al valutelor' cu tarile emergente ar putea duce la o noua criza, de alta natura, dar nu obligatoriu mai blanda, informeaza agentia EFE.

Guvernul a decis sa elimine impozitul minim de la 1 octombrie

Premierul Emil Boc a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca s-a decis eliminarea impozitului minim incepand de la data de 1 octombrie.

Piata leasingului a scazut cu 30% in S1

Piata romaneasca de leasing a scazut cu 30% in prima jumatate a anului, ajungand la valoarea de 543,72 milioane de euro. "La nivelul pietei avem un regres de 30%, dar scaderile sunt mai accenuate pe segmentele transporturilor si imobiliarelor.

Noua ordine valutara: euro se razbuna pe dolar

Dupa ce, in ultimii doi ani, euro a fost asociat cu riscul, iar dolarul - cu certitudinea, acum rolurile se inverseaza.

Investitorii se tem sa cumpere obligatiuni de la autoritatile locale din cauza factorului politic

Pe timp de criza sunt preferate instrumentele cu maturitati reduse. In acest an doar doua orase au emis obligatiuni, fata de 10 autoritati lo-ca-le anul trecut. Valoarea titlurilor van-dute a scazut de la 254 de milioane de lei, in 2009, la 164,3 milioane de lei, dupa ce in anii anteriori s-a inregistrat o crestere constanta.

Politia creditelor strange bancile cu usa

ANPC a inceput verificarea respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la incheierea contractelor de credit

Aurul a atins un nou pret-record

Pretul aurului a atins un nou nivel-record, de 1.267,2 dolari pe uncie, dupa ce a inregistrat ieri cea mai mare crestere zilnica din ultimele patru luni. Scumpirea metalului a avut loc pe fondul deprecierii dolarului dupa ce datele macroeconomice solide nu au convins investitorii sa se orienteze spre plasamente mai riscante. Astfel, el au ales sa parieze in continuare pe aur, considerat activ de refugiu

Schimbare la conducerea BCR Leasing IFN

Conducerea BCR Leasing IFN a fost schimbată. Claudiu Stănescu, fostul director general, a părăsit compania la începutul acestei luni, poziția fiind preluată de Thomas Tolazzi.