Internet banking

Mybrdnet, serviciul de internet banking al BRD, are probleme de functionare, starnind mania clientilor: de vreo patru zile nu pot sa-mi accesez contul...nu pot face plati...vreau comisionul inapoi

“De vreo patru zile nu ma pot sa-mi accesez contul pe mybrdnet (serviciul de internet banking al BRD). Care sa fie cauza?”, ne-a intrebat astazi un client al BRD pe site-ul Reclamatiibanci.ro, dedicat consultantei financiare gratuite si educatiei financiare.

Bancile ofera reduceri substantiale la platile prin internet banking

GhiseulBancar.ro a realizat o analiza a serviciului de internet banking oferit de sapte dintre cele mai importante banci din Romania (BRD, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Volksbank si Credit Europe Bank). Analiza prezinta numarul de clienti

Cum poti efectua operatiuni pe piata de capital prin internet

In timp ce bancile au inceput sa-si dezvolte agresiv canalele de distributie alternative, cum ar fi internet banking-ul, nici societatile care realizeaza intermedieri pe piata de capital nu se lasa mai prejos. Acestea au inceput sa lanseze la randul lor servicii de internet trading, care reprezinta

Banca Transilvania si-a dublat numarul de clienti de internet banking in 2007

Serviciul de internet banking al Bancii Transilvania (denumit BT 24) a fost utilizat in anul 2007 de un numar de peste 50.000 clienti, dublu comparativ cu anul precedent, au declarat pentru GhiseulBancar.ro reprezentantii bancii.

Raiffeisen Bank vrea sa majoreze cu 54% numarul de clienti de internet banking

Raiffeisen Bank intentioneaza sa-si creasca numarul de utilizatori de internet banking cu 54% pe parcursul acestui an, de la 78.000 clienti cat are in prezent, pana la 120.000 de persoane, potrivit informatiilor furnizate pentru GhiseulBancar.ro de catre reprezentantii companiei.

Clientii ING Bank pot efectua operatiuni bancare gratuit prin internet banking

Comisioanele percepute de ING Bank pentru operatiunile efectuate de clientii sai prin serviciul de internet banking (Home’Bank) sunt zero, potrivit informatiilor puse la dispozitie de oficialii bancii pentru GhiseulBancar.ro.

Peste 115.000 clienti ai BRD folosesc serviciul de internet banking

Serviciul de internet banking destinat persoanelor fizice al BRD, denumit BRD-NET are in prezent peste 115.000 de utilizatori, ceea ce reprezinta aproximativ 20% dintre utilizatorii de internet banking din Romania, au declarat pentru GhiseulBancar.ro reprezentantii bancii.

Credit Europe Bank percepe comisioane la tranzactiile on-line

Utilizarea internet bankingului de catre clientii bancilor le aduce institutiilor de credit economii substantiale in ce priveste cheltuielile cu personalul si cu transportul de numerar.

Raiffeisen Bank a lansat servicul de Internet banking pentru IMM

Raiffeisen Bank a lansat o noua versiune a aplicatiei sale de internet banking - Raiffeisen Online pentru persoane juridice. Noul serviciu aduce o serie de beneficii utilizatorilor sai cum ar fi economie de timp si reducerea costurilor, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

Piraeus Bank lanseaza serviciul de Internet banking

Piraeus Bank Romania lanseaza serviciul Piraeus Online Banking, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Piraeus Online Banking este destinat tuturor clientilor bancii, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de un mod simplu, rapid si sigur de efectuare a operatiunilor bancare, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseul bancar.