Vacanþe ºi cãlãtorii - 32% din cumpãrãturile online prin card

Blue Air Transport Aerian, GECAD ePayment International si BRD Société Générale anunta incheierea unui acord pentru derularea platilor online prin card bancar pentru servicii de ticketing prin solutia BRD ePayment, se arata intr-un comunicat de presa al companiilor.

Parteneriatul continua colaborarea intre Blue Air si GECAD ePayment pentru procesarea platilor online prin card in magazinul virtual Duty Free al operatorului. Reactia pozitiva a publicului, precum si performantele aplicatiei ePayment® au determinat extinderea suportului catre serviciile de ticketing prin noua solutie oferita in comun de GECAD ePayment si BRD Société Générale – BRD ePayment.

Intrarea companiei Blue Air pe piata de e-commerce din Romania a determinat o crestere a numarului tranzactiilor online cu card pentru servicii de turism pana la aproape 32% din numarul total de tranzactii derulate prin sistemele GECAD ePayment in ultimele 12 luni. In acest moment media tranzactiilor online prin card bancar este de 100 pe zi. Pana la aceasta data, tranzactiile online prin card bancar pentru serviciul de ticketing al operatorului Blue Air erau procesate de o companie din Danemarca.

“Blue Air vine in intampinarea clientilor sai atat prin cresterea numarului de destinatii de calatorie cat si prin disponibilitatea permanenta a serviciilor sale. Plata online prin card bancar este cea mai simpla, sigura si confortabila modalitate de plata; de aceea am ales BRD ePayment, o solutie fiabila si usor de utilizat care permite clientilor nostri sa rezerve si sa cumpere bilete de oriunde si la orice ora”, spune Florentina Ivan, Director Marketing Blue Air Transport Aerian.
„Colaborarea cu Blue Air se inscrie in stategia GECAD ePayment, intarita prin parteneriatul cu BRD, de atragere a firmelor cu capital mare de clienti catre comertul pe Internet si, astfel, de stimulare a cresterii pietei”, spune Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.
BRD ePayment, oferit de BRD in parteneriat cu GECAD ePayment, este o solutie integrata de comert electronic, bazata pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online ce ofera deplina confidentialitate si siguranta in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet.

„Am ales BRD ePayment datorita gradului inalt de securitate si a promptitudinii cu care este asigurat suportul pentru clienti”, adauga Florentina Ivan, Director Marketing Blue Air Transport Aerian.

La inceputul lunii septembrie, BRD Société Générale si GECAD ePayment au anuntat incheierea unui parteneriat strategic, o premiera in domeniul comertului electronic din Romania si lansarea serviciului comun BRD ePayment. Mai multe detalii despre oferta comerciala sunt disponibile la www.epayment.ro.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu