FNGCIMM ofera IMM-urilor acces la finantari in leasing

Facilitatea de finantare pentru societatile de leasing oferita de FNGCIMM SA-IFN permite sustinerea activitatii IMM-urilor, inclusiv a celor fara istoric de functionare, prin inlesnirea accesului la finantare prin leasing financiar, cu costuri minime, se arata intr-un comunicat al FNGCIMM.

Implicit este sustinuta si activitatea societatilor de leasing financiar din categoria IMM, cu precadere a celor independente.

Finantarea se face in proportie de maxim 95% a contractului de leasing financiar pentru utilizatorii fara istoric de functionare si de maxim 90% a contractului de leasing financiar pentru utilizatorii cu istoric de functionare.

Facilitatea de finantare pentru societatile de leasing este disponibila in lei, in limita sumei de 4,5 milioane lei / societate de leasing.

Suma pusa la dispozitia societatii de leasing de catre F.N.G.C.I.M.M SA poate fi utilizata sub forma de trageri, in vederea achizitionarii de bunuri (noi sau second hand) care urmeaza a fi predate in regim de leasing financiar utilizatorilor eligibili, intr-o perioada de maximum 6 luni de la data semnarii acordului cadru de finantare. Durata maxima de rambursare a sumei puse la dispozitie este de 66 de luni.

Finantarea aferenta unei trageri poate fi de maximum 95%, din pretul de achizitie (inclusiv TVA) al bunului ce urmeaza sa fie predat in regim de leasing financiar, pentru utilizatorii din categoria intreprinderilor mici si mijlocii fara istoric de functionare sau de maximum 90 %, din pretul de achizitie (inclusiv TVA) al bunului ce urmeaza sa fie predat in regim de leasing financiar, pentru utilizatorii din categoria intreprinderilor mici si mijlocii cu istoric de functionare.

Detalii pe www.garantare.ro sau la sediile FNGCIMM SA-IFN.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

1 comentarii

Gruescu Marius
13 Jan 2019

Buna ziua Eu nu am reusesc sa optin un leasing augo fara minim 3 luni de activitate,in cazul meu find vorba de un cap tractor

Posteaza un comentariu