CREDITE

Credit pentru studii de la HVB

HVB a lansat creditul pentru studii destinat finantarii cursurilor MBA in Romania sau a studiilor universitare, de master, sau de doctorat in strainatate, informeaza un comunicat al bancii.

Credite pentru Dacia Logan

RCI, societatea finantatoare a grupului Renault, a lansat doua noi produse de finantare, prin credit sau leasing, destinate exclusiv achizitiei modelului Dacia Logan.

BRD are un nou program de credite pentru IMM

BRD - Groupe Société Générale si Fondul European de Investitii (FEI) au semnat recent un acord de garantare in valoare de 22 milioane de EUR, destinat grarantarii creditelor de investitii acordate IMM-urilor de catre banca, se arata intr-un comunicat al BRD. Conform prevederilor acordului, creditele pentru societatile eligibile beneficiaza de o garantie din partea FEI, in cadrul Programului Multianual pentru IMM-uri al Comunitatii Europene.

InvestPlus - program de credite pentru IMM-uri lansat de BRD

BRD - Groupe Société Générale si Fondul European de Investitii au semnat recent un acord de garantare in valoare de 22 milioane de euro, destinat grarantarii creditelor de investitii acordate IMM-urilor de catre banci.

HVB Leasing vrea un loc pe podium

HVB Leasing Romania a incheiat, in primele sase luni, un numar de 1.035 contracte de finantare, in valoare de 36,8 milioane euro, detinind o cota de piata de aproximativ 3%, a declarat directorul general al companiei, Septimiu Postelnicu, citat de presa.

Cresc restantele la credite

Nivelul restantelor pe care le inregistreaza populatia la returnarea creditelor este in continua crestere. Restantele populatiei la rambursarea creditelor pe termen lung in lei au crescut in mai cu aproape 11%, ajungand la un volum total de 308,4 miliarde de lei.

Creditele in valuta cresc, cele in lei scad

Creditele in valuta se mentin pe un ritm de crestere superior imprumuturilor in moneda nationala, in timp ce, la nivelul economisirii, populatia si firmele prefera depozitele in lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Credite cu dobinda de 18% la Eximbank

Banca de Export-Import a Romaniei, Eximbank SA, a anuntat ca va mentine si in aceasta luna nivelul dobinzii de baza la 18,99% pentru creditele de export in lei cu scadenta mai mica de doi ani.

Banca Tiriac are bani pentru credite imobiliare

Banca Tiriac a semnat in data de 29 iunie a.c. cu FMO (The Netherlands Development Finance Company) , un acord privind deschiderea unei linii de credit pe termen lung in valoare de zece milioane de euro, destinata imprumuturilor imobiliare pentru populatie, se arata intr-un comunicat al bancii.

Alpha Leasing finanteaza IMM

Alpha Leasing a obtinut un imprumut in valoare de cinci milioane euro, cu o scadenta de cinci ani, de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), fondurile urmind sa fie folosite pentru finantarea contractelor de leasing destinate IMM-urilor.