CREDITE

BCR acorda credite medicilor stomatologi

Banca Comerciala Romana (BCR) si Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania – Filiala Muntenia 1 (Bucuresti si judetele limitrofe) au incheiat un protocol de colaborare privind acordarea de credite membrilor asociatiei, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

BCR acorda credite pentru localitati mici

Banca Comerciala Romana (BCR) a atras de la BERD un imprumut pe termen lung, in valoare de 20 milioane de EUR, destinat creditarii localitatilor cu mai putin de 150.000 de locuitori, o premiera pe piata romaneasca, se arata intr-un comunicat al BCR.

BCR da credite prin telefon

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei un nou serviciu – preaprobare de credite simple prin telefon, prin intermediul INFO BCR, se arata intr-un comunicat al BCR.

Credisson si-a deschis agentie proprie

Prima companie specializata in credite de consum isi continua extinderea, de aceasta data intr-un nou format. La 30 noiembrie Credisson a inaugurat prima agentie proprie, se arata intr-un comunicat al companiei.

Banca Tiriac scade dobinda la credite

Banca Comerciala Ion ├×iriac (BCIT) a redus, la inceputul acestei saptamini, dobinzile solicitate populatiei pentru imprumuturile in lei si valuta, cu doua pina la patru puncte procentuale, se arata intr-un comunicat al bancii.

CEC acorda credite pentru finantarea proiectelor SAPARD

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va acorda microcredite in valoare de pina la 10.000 de euro producatorilor agricoli care nu detin fonduri sufuciente pentru a asigura cofinantarea proiectelor prin programul SAPARD, a declarat, luni, presedintele institutiei, Enache Jiru, citat de presa.

HVB Bank are bani pentru credite ipotecare

HVB Bank Romania primeste de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) o finantare de 10 milioane EUR, care va fi folosita pentru acordarea de credite ipotecare clientilor sai persoane fizice, se arata intr-un comunicat al bancii.

O noua oferta Credisson

Credisson anunta lansarea noii sale oferte, valabila in toate magazinele partenerilor sai, se arata intr-un comunicat al companiei.

Carpatica finanteaza taximetristii

Banca Comerciala Carpatica (BCC) acorda credite taximetristilor sau societatilor de taximetrie in scopul achizitiei de aparate de marcat electronice fiscale, informeaza un comunicat al bancii.

Garantii pentru finantari IMM

Microintreprinderile si intreprinderile nou infiintate pot obtine de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) garantii pentru microcredite in valoare de pana la 10.000 de euro, cu un cost pentru beneficiarul finantarii de numai 100 de euro.