CREDITE

Cetelem lanseaza creditul prin internet

Cetelem, compania numarul 1 in furnizarea de credite de consum in Europa Continentala, anunta lansarea oficiala in Romania a C-net, creditul de nevoi personale prin internet cu aprobare si transmitere contract online, se arata intr-un comunicat al companiei.

La Raiffeisen se poate modifica in fiecare an tipul de dobanda la credite: fixa sau variabila

Raiffeisen Bank a lansat in februarie o noua politica de preturi pentru creditele garantate cu ipoteca – Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral (de refinantare). Oferta este valabila pentru creditele acordate de Raiffeisen Bank incepand cu 1 februarie 2008, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Seful BRD: "E o nebunie din partea bancilor sa dea credite in franci elvetieni in Romania"

Acordarea de credite in franci elvetieni pe piata romaneasca reprezinta o "nebunie" din partea acelor banci care fac acest lucru, iar BRD-SocGen nu are de gand sa dea astfel de imprumuturi, a spus joi presedintele-director general al BRD-SocGen, Patrick Gelin.

Banca Transilvania majoreaza dobanda la credite

Banca Transilvania (BT), al patrulea mare jucator de pe piata dupa active, va majora dobanzile la creditele in lei cu jumatate de punct procentual ca reactie la decizia BNR de a ridica dobanda-cheie, afirma Robert Rekkers, directorul general al bancii.

Banca Romaneasca acorda credite ipotecare cu avans 0 si 70% grad de indatorare

Banca Romaneasca a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei cu privire la aplicarea noilor norme interne de creditare, care permit un grad maxim de indatorare de 70% din veniturile lunare nete ale clientului. De asemenea, avansul poate ajunge chiar la 0% in cazul creditelor ipotecare, in conditiile respectarii gradului minim de acoperire cu garantii de 118%, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

MKB Romexterra Bank ofera credite cu 70% grad de indatorare, pe maxim 40 de ani

Incepand cu luna februarie a.c., MKB Romexterra Bank acorda credite in conformitate cu noile norme aprobate de BNR, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Piraeus Bank lanseaza creditul cu dobanda descrescatoare

Piraeus Bank Romania lanseaza creditul Happy End si odata cu el aduce o premiera pe piata bancara romaneasca, acesta fiind singurul produs de finantare din Romania a carui dobanda scade cu 20% in ultima treime a perioadei de creditare, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

BRD introduce restrictii la acordarea creditelor ipotecare

BRD, a doua mare banca de pe piata, se pregateste sa ajusteze gradul de indatorare maxim acceptat pentru clientii care solicita credite imobiliare de la 70% la 60% din venituri, in timp ce dobanzile vor consemna "cresteri moderate" si la lei, si la euro, afirma Sorin Popa, vicepresedintele BRD responsabil cu retailul.

Biroul de Credit si Banca Transilvania, date in judecata de un client

O bucuresteanca s-a adresa avocatilor de la Urban si Asociatii, reclamand faptul ca nu a putut sa acceseze un nou credit bancar intrucat figureaza la Biroul de Credit cu niste rapoarte de intarziere, care nu corespund realitatii. Datorita acestor date eronate, in legatura cu care a cerut Biroului de Credit

Doua noi credite ipotecare la Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai doua produse noi. Este vorba despre doua credite de tip punte, destinate achizitionarii sau construirii de imobile, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Primul dintre cele doua produse, creditul de nevoi personale cu garantie reala Spatios, se acorda persoanelor