CREDITE

creditul pentru locuinta

buna ziua as dori sa stiu daca pot obtine un credit imobiliar cu salariul din spania? va multumesc

credit pentru locuinta

Am 28 de ani, lucrez in invatamant si am salariul de 1200 lei. As dori sa stiu daca pot primi un credit in valoare de 40000 euro in situatia in care am doi giranti astfel: -o persoana care are salariu minim pe economie -o persoana - pensionar cu pensie in valoare de 2000 lei plus un apartament.

credit imobiliar cu ipoteca

Buna ziua, La un venit lunar ,brut de 2600 Ron ,ce suma ne-ar acorda la un credit imobiliar cu ipoteca fara avans . Suntem 3 membri in familie : sot -35 ani ,sotie -32 ani ,copil -6 ani. Noi am vrea cam 70-80000 euro .

intrebare

am pus un prieten sa-si faca asigurare pe viata cestionata in favoarea banci pe o perioada de 10 ani cu suma de 52000 si acum acea banca nu ii da bani vreau sa ii schimb asigurarea ca sa scoata bani din alta parte dar nu stiu de unde vrea sa scoata pe firma si asigurarea este tot pe firma unde sa ma duc?

credit

unde pot sa scot si eu u credit de 5000ron cu salariu minim de 500 ron?va rog am nevoie urgent si nu am reusit pe icaieri peste tot se cer salarii mari!eu nu am nici o sansa?

credit nevoi personale

care este suma maxima pe care o pot obtine la un salariu de 880 Ron cu tot cu sporuri si bonusuri ,care este cea mai buna oferta ptr mine si la ce banca?

credit nevoi personale fara garantii

Ce salariu trebuie sa am ca sa pot imprumuta 71000 RON echivalentul a 20000 Euro? Pot cumula doua salarii? Daca stau cu cineva (nu suntem casatoriti dar avem aceiasi adresa) poate sa fie codebitor? Cu gratitudine pentru intelegere si rabdare, Maria Bucur

Cum obtin un credit pentru nevoi personale fara ipoteca ?

lucrez de peste 2 ani la actualul loc de munca , am salariul de 1000 ron. net pe luna si mai am rate de pina in 400 ron. Ce posibilitati am de acordare , va multumesc

bilete la ordin in alb

Sunt pe cale sa semnez un contract de credit cu ipoteca pentru un apartament intr-un complex rezidential ce va fi gata anul viitor. Banca ma obliga prin contract sa semnez, ca o garantie suplimentara, 2 bilete la ordin, in alb. Este legal ceea ce vor ei? Am fost la banca sa iau contractul acasa sa-l citesc si nu au vrut sa mi-l dea. Este normal?

CREDIT DE NEVOI PERSONALE

SINT IN UK DE 2 ANI SI VREAU SA STIU DACA MI-SE POATE ACORDA CREDIT DE NEVOI PERSONALE PE BAZA VENITULUI DE AICI

buna ziua

Am o intrebare,pot obtine un imprumut de 1500 euro fara carte de munca si nici adeverinta,sunt studenta si nu am un loc de munca,....astept raspuns urgent:( Va multumesc!

BUNA ZIUA

As dori sa stiu daca pot obtine un credit in conditiile in care sunt inscrisa in baza biroului de credite CU O PERIOADA DESTUL DE MARE DE INTARZIERE la plata ratelor.ACUM NU MAI AM NICI UN CREDIT ,DAR FIGUREZ CU RESTANTA.Ce pot face in acest caz? Cum pot obtine un credit? In ce conditii? Multumesc.

credite pt firme nou infiintate cu ipoteca

Cum pot obt rapid un credit pt o firma nou infiintata daca pun ipoteca pe propriul apart.

credit de nevoi personale

am aproape 20 ani(pe 26 sept implinesc 20 ani) si o vechime in munca de 3 luni, un salariu net de 650 lei si as dori sa stiu ce banca imi acorda un credit intre 5000-10000 lei,. Ce documente imi sunt necesare?

as vrea o refinantare

buna ziua -as dori sa refinantez creditele pe care le am cu nevasta mea pe numele meu am doua bancii banc post vreo 7000 ron si al doilea piraeus bank am vreo 6700 ron , pe numele lui nevasta mea ar fi in total vreo 9000 ron ,si as vrea sa refinantez acesta banci ca asa impreuna este foarte mult pe luna eu cu nevasta mea primim in mina in total1350 ron fara bonuri, va rog gasitimi o solutie sa…

vreau un credit

as dori sa-mi fac un credit de 3000 eoro, insa lucrez in invatamant, nu sunt titulara, sunt suplinitoare, adica in fiecare an-alta scoala. creditul este pt o masina uzata. multumesc. ast raspuns!

credite

buna ziua. am o intrebare. sini n baza de date cu un credit de nevoi personel destul de vechi si inca neachitat. cat timp voi ramane in baza de date si cum se socoteste? de la achitarea crediytului sau de la primal una restanta?

vreau un raspuns concret daca se poate

Ma numesc Rotaru Victoria, din buzau, CNP.26002228100015,Am vrut sa fac un imprumut in banca, iar banca m-a gasit rau platinic.Nu imi explic de ce deoarece eu nu am facut niciodata un imprumut in vre-o banca.Va rog , daca se poate, sa stiu unde, cand si cum am eu acest imprumut.Va multumesc si astept raspuns.

IMPRUMUT CU IPOTECA

am virsta de 41 ani.si sunt pensionat pe caz de boala de catre statul Israelian in urma unui accident de munca de acum 18 ani cu o pensie de 800$ lunar pe viata. Detin toata documentatia deciziei de pensionare legalizata la un notar din Israel si apostilata de statul sus mentionat.VREAU SA STIU DACA MI SE POATE ACORDA UN IMPRUMUT SI CE SUMA?Mentionez ca dispun sa girez cu un apartament de 3camere confort 1.ROG A-MI TRIMITE UN RASPUNS CAT POSIBIL…

credit nevoi personale

buna ziua.cum as putea lua un credit pentru nevoi personale pentru 12 luni.in momentul actual nu sint angajat dar am somaj din spania 1an 870 eur/luna.mar interesa un imprumut de 3500 eur sau eventual un card.datimi o solutie .va multumesc