CREDITE

Prima casa

Buna eu am if si nu pot sa am carte de munca nu imi permite legea cum pot sa fac un inprumut

Rambursare rate credit

Buna ziua Am de achitat rate lunare la un credit de nevoi personale, suma respectiva fiind trasa automat de pe card conform conventiei cu banca ( BRD). Mentionez ca pe acelasi card intra si salariul. Detin si o linie de credit la aceeasi banca. Intrebarea mea este: daca se intampla sa nu ramana suficienti bani pe debit in ziua scadenta , pentru plata ratei, se poate opera aceasta suma din linia de credit existent creditul la aceeasi banca ? Multumesc!

imprumut

Daca sunt in periada de crestere copil(prenatal) pot face imprumut la banca? Fara alocatia copilului care e de 200 lei mai primesc inca 730 lei.in total 930

Credit pt suplinitor in invatamant

Buna ziua. As dori sa imi fac un credit de 12000. La ce banca mi-ar putea acorda acesti bani cu dobanda cea mai mica, daca eu sunt suplinitoare la o gradinita de stat de 2 ani? Va multumeac.

prima casa

Buna ziua as avea si eu o intrebare am depus acte la banca . Transilvania pentru creditul prima casa! Cat dureaza pana se aproba acest credit?? Noi am depus actele in urma cu trei saptamani!

Doresc un credit

Buna ziua,am si eu nevoie de un credit.Vreau sa cumpar utilaje sa-mi dezvolt firma.Va rog sa ma sunati sa vorbim.Multumesc.

Buna ziua

lucrez in videochat si as dori sa stiu daca as putea lua un credit mentionez ca nu am carte de munca lucrez de acasa...

as dori un credit pentru cumparare locuinta apartament cu doua camere

AS DORI UN CREDIT PENTRU CUMPARARE LOCUINTA IN ROMANIA SI UN CREDIT PENTRU RENOVARE RESTAURANT SI PENSIUNE IN GERMANIA TEL.00491745240255

CREDIT NEVOI PERSONALE

daca prietenul meu e angajat la 4 ore poate beneficia de un credit de nevoi personale?

Imprumut

Lucrez la o fam in germania cu contract din septembrie 2014 pe durata nelimitata la ingrijire o doamna iau 1000 euro in acte pot face in Romania un imprumut de 20.000.000euro sa platesc lunar 500-600 euro ? Pt a termina repede de achitat imprumutul? Sau pot gira cu casa pe care vreau s o cumpar? Va multumesc i zi buna

credit

buna.sint producator de ciuperci,detin certificat de producator,am nevoie de un credit de 2000 de euro.unde pot apela ...multumesc.

Credit imobiliar

Buna ziua, Sunt cetatean roman , rezident in Elvetia cu contract de munca si sunt interesat de achizitionarea unui credit pentru constructia unor locuinte pe un teren proprietate personala (Iasi). Mentionez ca doresc un credit in valoare de 1 - 1,3 milioane RON .. As vrea sa stiu daca ma pot califica pentru un astfel de credit, in ce conditii si ce banci ofera creditele . Pot oferi , la cerere, mai multe detalii despre situatia mea personala,etc.. Multumesc

Credit de nevoi personale

Buna ziua. Locuiesc in Olanda si am un contract de 1200€ si as vrea sa stiu daca pot lua un credit de nevoi personale in Romania. Ce suma as putea primi si ce banca imi sugerati ? De ce acte am nevoie si ce criterii trebuie sa indeplinesc ? PS: Locuiesc cu prietena (nu suntem casatoriti), impreuna facem 3000€, ne-am putea folosi de ambele salarii pentru a lua imprumutul? Multumesc anticipat.

credit imobiliar

Buna ziua. Am citit ca se poate face credit in Romania cu acte de munca din Spania. Sotul meu munceste ca persoana fizica cu propriul camion. M-ar interesa daca se poate face un credit imobiliar, de ce acte am avea nevoie si daca e nevoie de apostila pe acte.Astept un raspuns. Va multumesc anticipat!

Cum pot obtine un imprumut de nevoi personale daca nu am istoric bancar pozitiv la Biroul de Credit?

Cum pot obtine un imprumut de nevoi personale? Mi sa comunicat de la unele banci ca nu am istoric bancar, desi acum 6-7 ani am avut imprumut, a fost achitat, iar in acest moment nu pot obtine nici un credit.

Ce credit de nevoi personale pot obtine cu acte de Spania?

As vrea sa fac un imprumut cu acte de Spania cu contract fix si cu un salariu de 1865 de euro pe luna. Ce as putea obtine?

Pot lua credit pentru casa in Romania daca lucrez in Italia?

Lucrez in Italia cu un contract de munca nedeterminat, cu un salariu de 1000 de euro net, lucrez ca ingrijitoare la o familie de doi ani de zile. As dori sa obtin un credit din Romania pentru a-mi cumpara o casa. As dori un imprumut de 25 mii de euro. Ce sanse am pentru a obtine acest credit ? Care este rata pe care ar trebui sa o platesc lunar? Va multumesc anticipat pentru raspuns ....

Credit PRIMA CASA: de ce intarzie ING sa trimita dosarul la Fondul de Garantare?

Buna ziua, am depus cererea de creditare pe data de 8 August, la ING BANK, sucursala Delfinariu, Constanta. De 1 saptamana dosarul sta la Bucuresti, la ING, mi se spune ca e complet, insa nu inteleg de ce nu il trimit la Fondul de Garantare pentru analiza. Sunt disperata, nu mai este mult si expira antecontractul. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac . Multumesc !!

Mai pot obtine un credit daca am contul poprit?

Buna seara! As vrea sa stiu daca am o proprire pe salariu mai pot obtine un credit de undeva? (eu in afara de salariu am si un supliment de indemnizatie de crestere a copilului). va multumesc

Daca firma in insolventa, pot obtine credit?

Daca firma la care lucrez e in insolventa, exista vreo banca care sa-mi acorde credit?