CARDURI

comisioan,costuri

as dori sa stiu ce comisioane si costuri sint pentru a deschide un cont in euro cu card pentru cumparaturi in tara si strainatate fara probleme......?

Card BRD FINANCE

Buna seara,am un card facut la BRD FINANCE de cumparaturi, intrebarea e daca achit suma la care platesc rata imi revin bani pe card inapoi, chiar daca am mai avut bani pe card si i-am scos?Sau mi blocheaza pana achit suma pe care am scos-o?Multumesc frumos!

banii de pe card

buna ziua! Eu am card VISA facut in Cipru, deasemenea si cont deschis in Cipru. Am facut astazi o tranzactie la Bank of Cyprus din Romania, bulevardul Mihalache din Bucuresti (28.02.2013) la bancomat in urma caruia am retras o suma de 200 ron. Am dorit sa mai fac o tranzactie de 400 de ron care s a desfasurat pana la capat adica pana la intrebarea: DORITI CHITANTA? - dupa care am asteptat sa primesc banii dar surpriza............banii nu au mai…

um phttp://www.ghiseulbancar.ro/comparator/ahttp://www.ghiseulbancar.ro/leasing-persoane-juridice/sigurari.auto.htmotc sa vad miscarile contului meu de la agroindbanc,dispun de pin s.a.m.d.nu gasesc pagina,ajutatima,-multumesc!

cum pot sa vad miscarile contului meu de la agroindbanc,dispun de pin s.a.

lamurire

La deschiderea unui cont.ce acte sunt necesare si cit timp asrept sa m-i se elibereze cardul,e vorba de un cont in euro

cafduri

mi a expirat cardul pentru ridicarea pensiei sunt in italia din motive de sanatate nu pot ajunge sa l schimb platesc o rata lunara cu bani contanti ce pot sa fac ca sa pot ridica in continuare bani

descoperire de card

cum pot sa fac o descoperire de card?

card de cumparaturi

as dori sa imi fac si eu un card de cumparaturi si unul pe care sa primesc bani din italia... imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez.???

Card BCR

Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Am un card de debit de la BCR. De cativa ani n-am mai folosit cardul si contul (ne mai avand bani in cont). Se percepe taxa de administrare cont daca nu sunt bani in el. Eu pur si simplu am uitat de card / cont. Banca nu m-a instiintat nimic pana in prezent , probabil din " bun simt "

transfer

cat dureaza un transfer bancar din norvegia in romania?...respectiv NordlandsBanken- Raiffeisen?

card de salarizare in euro si in lei

in cazul in care nu reusesc sa-mi ridic cardul care la-m solicitat din cauza plecarii in strainatate trebuie sa imputernicesc o persoana sa-l ridice ca apoi sa-mi trimita codurile de pe acesta sa pot ridica banii de la orice banca din zona euro prezentand buletinul?

card de salarizare in euro si in lei

cate saptamani astept pana la eliberarea cardului de salarizare in euro si lei dupa depunerea actelor la ghiseu

transfer bani online in cont de card

Am avut un card de debit care a expirat si am de achitat o suma de bani pentru administrarea contului.Ma interesa daca pot transfera banii si online pentru contul respectiv.

Refinantare carduri de credit cu restante la Biroul de Credit

BUNA ZIUA AM DOUA DESCOPERIRI DE CARD LA CARE AM INTARZIATCU 4 SAU 5 RATE : UN CARD LA BRD SI UNUL LA RAFAISSEN NU AM PUTUT PLATI IN ACELE LUNI DEOARECE NU AM AVUT SERVICI AS DORI SA AFLU DACA SE POATE SA FAC O REFINANTARE PENTRU A RAMANE CU O SINGURA RATA MENTIONEZ CA AM 4 LUNI DE CAND SUNT ANGAJAT SE POATE AJUNGE LA O INTELEGERE PENTRU O REFINANTARE DACA SUNT LA BIROUL DE CREDIT? VA ROG…

transfer bani de pe card

buna ziua as avea doua intrebari Am doua carduri unul de maestro si unul de viza pe acelasi cont pot transfera de pe maestro pe viza daca am 24 bankyng? A doua ar fi daca pot plati rata la o alta banca. va multumesc

tranzactie neautorizata

Buna seara, Am achizitionat un voucher de pe un site cu reduceri si am constatat, in ciuda faptului ca am achizitionat 1 bucata voucher, am fost taxata pentru 2 bucati. Cum se procedeaza in acest caz pentru a blocha ultima tranzactie? Multumesc

card de cumparaturi

Am uitat pin-ul la un card de cumparaturi deschis la Raiffeisen. Am nevoie neaparat sa scot bani de pe el. O pot face la ghiseu cu buletinul?

extragere de pe card BCR la atm BRD

Buna ziua, Am retras suma de 800lei de pe cardul BCR(card de salariu) la un atm al bancii BRD! Ce comision am platit? Am citit pe acest site ca BCR-ul are acelasi comision de1% chiar daca retragi o suma de la alta banca. Asadar...ce comision mi-au impus pe langa suma de 800lei? Multumesc anticipat.

card pentru alocatie

Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru transferarea alocatiilor copiilor,pe un card,si la ce banci se pot obtine. Va multumesc anticipat!

Tranzactie dubla

Salut, am vrut sa cumpar un domeniu pe internet care era relativ ieftin,respectiv 8.99$ si pana sa ajung la checkout am adaugat si hosting pentru 1 an, aceeasi perioada am ales-o si pentru domeniu. Am completat toate datele necesare pentru a duce la bun sfarsit tranzactia, si cand verific pe homebank , s-au inregistrat 2 tranzactii in loc de una. Site-ul de pe care am cumparat pare legitim, este Domain.com , dar dupa ce am investigat putin,au un serviciu clienti…