Banci care accepta PFA pentru credit

Buna ziua, Imi puteti spune ce banci accepta venituri din activitati independente pentru un credit? (PFA cu norma de venit in domeniul IT). Si eventual care este perioada minima de vechime a PFA-ului? Multumesc.

Banci care accepta PFA

Stimate domn,


Cele mai multe banci iau in considerare veniturile obtinute din activitati independente, sub forma de Persoana Fizica Autorizata (PFA), iar perioada minima de vechime a PFA-ului este in general de 1 an.


Iata cateva conditii de creditare cu privire la venituri, luate de pe site-urile bancilor Banca Transilvania, BRD si CEC Bank:


Ce tipuri de venit sunt acceptate la Banca Transilvania?


Putem accepta urmatoarele tipuri de venituri:


• salarii si alte venituri lunare cu caracter permanent de natura salariala (bonuri de masa, stimulente, comisioane din vanzari etc.)


• venituri din diurne in completarea veniturilor salariale pentru urmatoarele categorii profesionale: navigatori, piloti, stewardese, transportatori etc.


• venituri obtinute din contracte de munca derulate in strainatate de cel putin 1 an


• pensii (pentru limita de varsta sau anticipate, pensii de invaliditate nerevizuibile medical)


• venituri din desfasurarea de profesii liber autorizate


• venituri din rente viagere in baza art. 64/2000 cu modificarile si completarile ulterioare


• venituri din lucrari literare, de arta, stiintifice, mostenirea dreptului de autor asupra unor asemenea lucrari, venituri din contracte de cesiune a drepturilor de autor si a drepturilor conexe acestora


• chirii


• dividende obtinute de la societati comerciale cu capital privat Iti recomandam, insa, sa contactezi oricare dintre sucursalele noastre pentru a afla de ce documente doveditoare specifice tipului tau de venit ai nevoie.


De ce venituri ai nevoie la BRD?


Pentru creditul Expresso se acceptă o gamă largă de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.


Tipuri de venituri acceptate de banca CEC Bank:


- venituri nete certe cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)Va rog sa reveniti la mine pentru alte informatii.


Cu stima,


Vasile Coman


jurnalist


Reclamatiibanci.ro


vasile.coman@reclamatiibanci.ro


0723292899

1 comentarii

Carculea
31-10-2018

As dori sa fac un credit pe pfa ma puteti ajuta?

Posteaza un comentariu