Romanii pot primi acum imprumuturi mai mari de la Provident Financial

Compania de credite de consum Provident Financial România anunþã majorarea valorii împrumuturilor la domiciliu pe care le oferã. Astfel, clienþii noi pot împrumuta acum pânã la 2.000 de lei, în creºtere de la 1.500 de lei anterior. Împrumuturile iniþiale pot fi returnate în 26 sau 39 de sãptãmâni, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

ªi clienþii existenþi, care au dovedit cã au capacitate de platã, pot solicita împrumuturi mai mari. Acestea urcã pânã la 3.000 de lei, faþã de 2.500 de lei anterior, cu o perioadã de rambursare nemodificatã, de 26, 39 sau 52 de sãptãmâni. În ceea ce priveºte costurile, acestea sunt fixe si rãmân, proporþional, la acelaºi nivel.

„Decizia de majorare a valorii împrumuturilor rãspunde numeroaselor solicitãri primite din partea clienþilor noºtri, fiind în acelaºi timp o recunoaºtere a creºterii veniturilor românilor ºi a dezvoltãrii pieþei creditelor de consum din România”, a declarat Steve Rice, directorul general al Provident Financial România.

Provident Financial România este specializatã în acordarea de împrumuturi de valoare micã, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitanþilor. Împrumutul Provident se adreseazã oamenilor care au nevoie rapid de o sumã micã de bani ºi care apreciazã serviciul convenabil, la domiciliu, precum ºi costul fix al împrumutului. Nu existã comisioane sau taxe ascunse, iar în cazul în care clientul se confruntã cu dificultãþi, împrumutul este reeºalonat fãrã niciun cost suplimentar.

Provident Financial România ºi-a început activitatea în aprilie 2006 printr-o operaþiune-pilot în Bucureºti. În doi ani de activitate, peste 50.000 de clienþi au apelat la serviciile companiei, valoarea împrumuturilor emise în 2007 depãºind 12 milioane de euro.

În prezent, serviciile oferite de Provident Financial România sunt disponibile în Bucureºti ºi în cele mai importante oraºe din sudul, centrul ºi estul þãrii. Compania va investi 12 milioane de euro anul acesta pentru extinderea operaþiunilor în oraºe noi ºi preconizeazã cã va ajunge la acoperire naþionalã la sfârºitul lui 2009.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, lider în furnizarea de credite de consum la domiciliu. International Personal Finance are peste 5.000 de angajaþi care lucreazã împreunã cu aproximativ 30.000 de reprezentanþi pentru 1,94 milioane de clienþi din întreaga lume.

5 comentarii

Valentina
2018-06-04

As dori si eu un.imprumut,muncesc in.Italia cu acte in regula!multumesc

Vladimir
2017-07-03

Buna seara ami cer scuze ca va deranjez eu sunt an italia lucrez cu acte si am un salariu de 800 de euro ,am si eu o antrebare daca nu deranjez,as vrea si eu un anprumut de la Dumneavoastra de 2500 de euro as vrea va rog daca se poate sami dati si mie un raspuns daca se poate urgent,si cum se procedeaza va rog frumos.MULTUMESC

preda geanina mirela
2013-02-06

AS DORI UN IMPRUMUT DACA SE POATE . MUNCESC IN ITALIA SI AJUNG IN JUR DE 800 EURO LUNAR SUNT CU DOCUMENTE DE AGRICULTOR SI CHIAR MUNCESC IN AGRICULTURA (IN VIE), INSA ACUM IN ASTEPTAREA ALOCATIILOR LA COPII AM INTRAT IN PROBLEME FINANCIARE AS DORI O SUMA DE CCA 1500 EURO SI CIT TREBUIE SA DAU PE LUNA SI DACA POT IN IULIE SA VA ACHIT TOT RESTUL CARE RAMINE. NU VREAU SA VA RAMIN DATOARE PENTRU MULT TIMP ,INSA DORESC UN RASPUNS URGENT VA ROG DIN SUFLET. CU RESPECT GEANINA.

ana
2009-03-18

as vrea sa iau si eu un credit din banca pt un apartament si lucrez in italia cu documente si lucrez de 9 luni ce trebuie sa fac si cat imi da la 600e pe luna ast ras.multumesc

gabriela
2009-02-23

as dori sa stiu cand se deschide in bistrita o sucursala a provident-ului sunt interesata de o colaborare cu dumneavoastra

Posteaza un comentariu