CARDURI

O banda de hoti de carduri romani, prinsa de politia spaniola

Cel putin 120 de romani au fost arestati, miercuri, in Spania, in cursul unei operatiuni internationale impotriva falsificarii si utilizarii frauduloase a cardurilor de credit, coordonata de Europol.

Cardurile contactless Visa payWave Elvetia, lansate si in Elvetia, de Cornèr Bank

Cornèr Bank, cea mai mare institutie bancara privata si independenta din Elvetia, anunta emiterea primului card Visa payWave in Elvetia, care va fi disponibil pentru clienti incepand cu aceasta data, se arata intr-un comunicat al Visa.

Posesorii de carduri bancare isi pot plati factura Vodafone cu un simplu apel la *121#

carduri Romcard au dezvoltat impreuna cu Vodafone serviciul de plata a facturii prin card bancar sub logo Visa sau MasterCard, se arata intr-un comunicat al bancii.

Platile rapide cu cardul tip contactless se lanseaza in Germania

MasterCard Worldwide anunta incheierea unui nou parteneriat cu BayernLB Bank si subsidiara sa Deutsche Kreditbank (DKB), pentru a sustine, incepand cu ianuarie 2008, emiterea cardului de credit Lufthansa Miles & More pe platforma MasterCard®, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Eliberare de numerar in regim de urgenta de la ATM

Pentru clientii care nu isi mai pot utiliza cardul ca urmare a pierderii sau furtului acestuia, Royal Bank of Scotland (RBS) a lansat un serviciu prin care poate elibera numerar in situatii de urgenta direct de la ATM.

Tranzactii record cu carduri Visa in perioada Craciunului

Sistemul de procesare Visa Europe a operat un numar de 715 tranzactii pe secunda in perioada de varf a vanzarilor de Craciun, o crestere cu 13% fata de aceeasi perioada de varf din 2006, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Atentie la plata cu cardul la hotelurile din strainatate!

Este neplacut sa afli ca ti-au disparut banii de pe card, mai ales daca te afli in strainatate. Pot depune marturie cativa dintre cei peste 20.000 de romani care si-au petrecut vacanta de sarbatori peste hotare, transmite ProTV.

Plata facturilor Vodafone, direct de pe telefon, pentru cei care au un card bancar

Din aceasta luna, Vodafone lanseaza un nou serviciu de plata a facturilor, direct de pe telefonul mobil, prin utilizarea cardului bancar.

Platile online cu cardul au crescut cu 263% in 2007

Valoarea totala a pietei de comert electronic cu plata online prin card a crescut in 2007 cu 263% fata de anul 2006, atingand suma de 34,8 milioane euro si un numar de 449.000 de tranzactii, conform RomCard. Magazinele online romanesti care folosesc

Cand doi se cearta, utilizatorii de carduri pierd?

La numai o zi de la izbucnirea razboiului dintre Comisia Europeana si procesatorul de carduri MasterCard, acesta din urma riposteaza dur. Organismul european care se ocupa de problemele de concurenta a emis o hotarare prin care cere MasterCard ca in termen de cel mult sase luni sa-si modifice politica