CARDURI

Cardurile cu cip vor fi acceptate la ATM-urile si POS-urile OTP Bank

Pentru implementarea efectiva a noilor standarde EMV, OTP Bank Romania va intrerupe functionarea sistemului de carduri si ATM-uri in intervalul 02.03.2008 ora 0:00 - 03.03.2008 ora 23:00, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Doar 1,5% tentative de frauda online in 2007. Procentul de reusita: 0%

Procentul tentativelor de frauda inregistrate in 2007 in magazinele online care folosesc solutia ePayment a fost de 1,5% din numarul total al comenzilor efectuate cu card bancar, anunta GECAD ePayment, integrator de solutii de comert electronic. Toate incercarile de fraudare au fost respinse, se arata intr-un comunicat al companiei.

Carduri de credit pentru doamne

MasterCard si BRED Banque Populaire au lansat in Franta primul card de plata destinat femeilor. Este vorba despre un card de afinitate care ofera discount-uri si servicii dedicate doamnelor.

Card de credit Renault pentru fidelizarea clientilor

Pentru fidelizarea clientilor persoane fizice care detin un Renault, producatorul francez a lansat un card de fidelizare a clientilor, cu mai multe utilitati: o limita de credit de maxim 15.000 de lei, un discount de 10% la service-urile Renault, puncte de fidelizare pentru cumparaturile cu cardul, in anumite magazine de specialitate sau servicii gratuite, precum tractarea si asistenta in cazul unor probleme cu masina.

Daca mi se fura cardul de credit, banca ma despagubeste? (Episodul 3)

Dupa ce am avut ghinionul sa mi se fure cardul de credit si nesansa ca hotul sa-mi goleasca, in mai putin de doua ore, limita de credit zilnica de aproape 10.000 de lei, efectuand doar trei tranzactii la un magazin de lux, fara sa i se ceara codul PIN, mi-am pus urmatoarea intrebare: chiar am ramas de paguba?

ING a lansat “cel mai avantajos card de credit de pe piata”

ING a lansat un card de credit cu o dobanda de 18% pe an, valabil in tara sau strainatate. Banca sustine ca este vorba de cel mai avantajos card de credit de pe piata. Comisionul este 0 atat pentru cumparaturile in tara cat si pentru cele in strainatate.

Card de credit Renault-BRD

BRD-Finance, divizia de finantari pentru consum a BRD-SocGen, va emite un card de credit cobrand in colaborare cu Renault.

Cum mi s-au furat banii de pe card (Episodul 2)

Dupa cum va spuneam in primul episod al pataniei cu furtul cardului, dupa ce am vazut ca nu mai am cu ce sa-mi achit nota de plata la restaurant, am sunat imediat la banca sa anunt furtul si sa-mi blochez cardul. Este primul lucru pe care trebuie sa-l faceti si voi, daca veti pati la fel, Doamne fereste!

Epopeea unui furt de card

Luam masa la un restaurant, in pauza de pranz. Eram la desert si ma simteam relaxat dupa o mancare buna si nici nu-mi trecea prin cap ca doar peste cateva momente aveam sa trec printr-unul mare soc. S-a intamplat in momentul in care am vrut sa achit nota si am descoperit, cu stupoare, ca nu mai aveam portofelul cu cardul bancar in buzunarul paltonului. Il agatasem intr-un cuier, destul de aproape de mine, alaturi de alte haine si paltoane.

Sf. Valentin l-a batut pe Mos Craciun la cumparaturile cu cardul pe internet

Conform datelor GECAD ePayment, pentru prima oara numarul cumparaturilor prin card bancar prilejuite de Ziua Indragostitilor a depasit vanzarile din luna decembrie, se arata intr-un comunicat al companiei.