CARDURI

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri

Portofoliul produselor tip card al Romexterra Bank se va mari luna aceasta, prin lansarea cardului VISA Business Electron, adresat persoanelor juridice si a cardului VISA Gold, adresat persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. VISA Gold este un produs din clasa “premium” care se adreseaza persoanelor fizice cu venituri mari si foarte mari.

Daewoo Bank lanseaza carduri de debit

Banca Daewoo a intrat pe piata cardurilor prin lansarea a trei tipuri de carduri de debit sub sigla Visa, dintre care doua pentru persoane fizice (Visa Electron si Visa Classic) si unul pentru companii (Visa Business), se arata intr-un comunicat al bancii. Reteaua include sapte bancomate si sapte POS-uri instalate la sucursalele din Bucuresti, Constanta si Craiova.

BCR, BancPost si BRD, liderii pietei cardurilor

Lupta pentru 70 la suta din piata cardurilor bancare se da numai intre trei banci, se arata intr-un articol publicat in ziarul Adevarul.

Mai multe tranzactii cu carduri VISA

Visa International a anuntat astazi ca, in luna decembrie 2004, romanii au tranzactionat pe cardurile Visa 33,37 milioane USD, in crestere cu 86% fata de anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Volksbank modifica dobinzile la overdraft

Incepind cu 1 februarie 2005, Volksbank Romania modifica dobinzile la descoperit de cont (overdraft) pe card, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul bancii. Astfel, pentru conturi in euro, dobinda este acum de 9,5% pe an, iar pentru conturile in lei, dobinda este de 28% pe an.

Platile cu carduri Visa, in crestere

In 2004, tranzactiile de plata realizate online in si din Romania, prin intermediul cardurilor Visa, au crescut substantial, demonstrand ca romanii au tot mai multa incredere in aceasta metoda moderna de a face cumparaturi, care ofera nivelul de siguranta si incredere asteptat de detinatorii de carduri Visa, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

5,9 milioane carduri valide

Numarul cardurilor bancare valide a ajuns la 5,9 milioane in ianuarie 2005, in crestere cu 123.000 fata de luna precedenta, potrivit celor mai recente date statistice publicate de BNR. Cardurile in valuta considerate active de BNR au crescut cu aproape 1.700 la un total de 107.848, ceea ce reprezinta aproximativ 2% din totalul pietei cardurilor.

Plati in crestere cu carduri Visa

Folosirea cardurilor de plata Visa, in special la comercianti, a cunoscut o crestere semnificativa, dupa cum arata numarul si valoarea tranzactiilor anuntate astazi de Visa International, se arata intr-un comunicat al companiei.

EUROM BANK intra pe piata cardurilor

Eurom Bank S.A. lanseaza astazi, 15 decembrie a.c. carduri de Debit si de Credit emise sub sigla Mastercard International, raspunzand astfel cerintelor pietii si venind in intampinarea clientilor sai cu o gama diversificata si competitiva de produse, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

ROMEXTERRA BANK LANSEAZA CARDURI VISA

Romexterra Bank a demarat emiterea de carduri sub sigla VISA, oferind solutii de plata comode si flexibile pentru clientii persoane fizice si juridice din Romania, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.