CARDURI

MasterCard lanseaza platile contactless in Londra

Pentru a marca lansarea la nivel national a MasterCard® PayPass™ si Maestro® PayPass si pentru a aniversa platile 'Tap & Go' din Marea Britanie, MasterCard a transformat Podul Millennium si l-a acoperit cu milioane de monede, marcand astfel trecerea catre un viitor fara numerar, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Pensii si salarii pe card pentru functionarii si pensionarii din orase

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) va inainta autoritatilor implicate, pana la sfarsitul saptamanii, o serie de propuneri privind plata salariilor bugetarilor si a pensiilor pe card, a spus, pentru NewsIn, presedintele ARB, Radu Gratian Ghetea.

CEC-ul lanseaza un card de credit cu o dobanda de 17,5%

CEC-ul a anuntat ca ofera persoanelor fizice cardul de credit MasterCard, cu o dobanda anuala efectiva (DAE) 17,5% pe an, cea mai mica din piata. De exemplu, pentru o suma de 5.000 lei, DAE este de 21,3%, fata de alte oferte, la care dobanda anuala efectiva variaza intre 23% si 35%, precizeaza banca

Program pilot de plati de mica valoare cu cardul fara codul PIN

MasterCard lanseaza, in colaborare cu divizia bancara a Postei Italiene,un program pilot in Italia pentru ca tranzactiile sub 25 de euro sa fie efectuate prin intermediul unui cititor PayPass, fara sa fie nevoie de introducerea codului PIN sau de semnarea unor chitante, se arata intr-un comunicat.

A aparut primul card de credit cu utilizare in farmacii

Primul card de credit cu utilizare exclusiva in farmacii este lansat de Lauren Finance IFN, parte a Grupului A&D Pharma. Cardul poate fi utilizat pentru achizitionarea oricarui produs farmaceutic sau de ingrijire in limita disponibilului de sold si

Reclama la cardul Romexterra Bank, interzisa de CNA

Consiliul Nationala al Audiovizualului a hotarat sa transmita o decizie de intrare in legalitate pentru spotul publicitar „Cardul independent” al Romexterra Bank, deoarece textul trebuie sa fie lizibil si pe o durata suficienta, astfel incat sa fie clar perceputa de telespectatori.

Card de reduceri pentru clientii Alpha Bank

Alpha Bank Romania va oferi, din data de 2 iulie, clientilor care au contractat credite cu o valoarea cumulata de peste 30.000 de euro sau suma echivalenta un card de discount-uri la o serie de companii, pentru produse precum mobila, electrocasnice, autoturisme si accesorii de lux.

Un milion de carduri a amis pana acum Banca Transilvania

Numarul cardurilor emise de Banca Transilvania a ajuns la un milion, ca urmare a cresterii numarului de clienti, in oferta bancii fiind incluse carduri de debit, de credit, precum si co-branded, a anuntat miercuri banca.

Card de credit cu dobanda de 40% pe an!

Cardurile sunt la moda acum, de voie de nevoie. De voie pentru ca, mai ales atunci cand calatoresti in strainatate, plata cu cardul devine o necesitate. Apoi, pentru cei obisniti sa faca des plati si cumparaturi, plata cu cardul este mult mai usoara si mai sigura, fiind astfel scutiti de grija banilor din buzunare sau din serviete. Pentru domni si doamne, plata cu cardul e obligatorie pentru a fi in rand cu lumea buna. Mai mult, exista si carduri de lux

Si în vacanta pe credit?

Creditul devine, pentru tot mai multi dintre noi, un stil de viata. Mai bine zis, un mod de de a trai mai complicat, dar mai bine, pentru ca avem acces la tot mai multi bani. Odata imprumutat pe 25 sau 30 de ani pentru a-ti cumpara propria casa, urmeaza sa platesti rate la banca pana la pensie. De fapt, cel putin teoretic, pentru ca salariile vor creste considerabil peste cativa ani si ne vom permite rambursarea in avans a imprumutului sau...