CARDURI

Incarcarea cartelelor Vodafone la ATM-urile BCR, suspendata

Banca Comerciala Romana va opri maine, pentru 24 de ore, serviciul de reincarcare prin bancomatele bancii a cartelelor telefonice Vodafone, a anuntat banca.

Banca Centrala a Austriei vinde Austria Card catre Lykos

Oesterreichische Nationalbank (OeNB), Banca Centrala a Austriei, si Inform Lykos au semnat un acord pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni al Austria Card, o sucursala detinuta in intregime de OeNB, catre Inform Lykos.

Visa Europe va deveni companie independenta

Visa Europe va deveni companie independenta cu o licenta exclusiva, irevocabila si perpetua de la Visa Inc., se anunta intr-un comunicat de presa al Visa.

Cardul pentru pensionari, agentul secret al Guvernului

Zilele trecute Guvernul a luat o decizie ciudata pentru multa lume: a hotarat ca toate salariile bugetarilor, precum si a pensiilor, sa fie distribuite pe card. Motivul invocat de ministerul Finantelor este acela de a reduce costurilor pe care le presupunea distribuirea salariilor, dar in special a pensiilor. Astfel, comisioanele percepute de Banca Nationala pentru asigurarea numerarului

Cardurile cu cip se pot folosi si la POS-urile Credit Europe Bank

Credit Europe Bank a devenit a opta banca de pe piata romaneasca certificata sa accepte in reteaua sa de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri) toate cardurile emise sub sigla VISA si MasterCard, arata, joi, un comunicat al companiei.

MasterCard semneaza un parteneriat cu Orbiscom

MasterCard inControl va da emitentilor posibilitatea de a oferi o serie de solutii personalizate ce presupun un control sporit al tranzactiilor

Carduri de credit, direct de la supermarket-uri

Auchan si Carrefour au lansat in luna septembrie carduri de credit pentru cumparaturi sub licenta MasterCard. Ambele carduri au utilizare internationala, sunt emise gratuit si ofera o limita de credit de pana la 20.000 RON.

Cardurile BCR vor avea un nou design, cu noua sigla

Banca Comerciala Romana (BCR) a hotarat relansarea intregului portofoliu de carduri pe care banca le pune la dispozitia clientilor sai, fie ca sunt de debit, de credit sau co-brand, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

ATM-urile Bancii Transilvania accepta si carduri cu cip

Banca Transilvania se numara printre primele institutii bancare de pe piata din Romania, care accepta carduri cu chip. Avantajul major este asigurarea unui grad sporit de securitate pentru clienti, posibilitatea clonarii acestor mijloace alternative de plata fiind, practic, nule, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Magazinele partenere Credit Europe Bank accepta carduri Visa

Credit Europe Bank si-a imbunatatit reteaua de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri) instalate la comerciantii parteneri, astfel incat acestea sa permita plati cu toate cardurile emise sub sigla Visa, a informat miercuri banca.