CARDURI

Cardurile de credit co-branded, in atentia MasterCard

MasterCard Worldwide a anuntat rezultatele financiare din Europa pe trimestrul al treilea. In aceasta perioada, regiunea a inregistrat cresteri de peste 10% in privinta volumului brut al tranzactiilor MasterCard (16.1%), volumului de tranzactii la comercianti (16.8%), numarului de tranzactii la comercianti (13.9%), retragerilor de numerar (11.2%) si numarului de carduri emise (19.3%) fata de aceeasi perioada din 2006, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Hotii de carduri dau atacul!

Numarul de carduri emise de banci creste fulminant, odata dezvoltarea tot mai puternica a mijloacelor moderne de plati, precum si cerinta de adaptare la practicile si modelele europene si internationale. Plata cu cardul reduce foarte mult timpul de asteptare, dar si de procesare a tranzactiilor bancare si de manipulare a banilor, consecinta fiind o ieftinire a acestor tipuri de servicii.

Carduri de credit emise pe loc de Credit Europe Bank

Credit Europe Bank emite incepand din aceasta luna cardul de credit CardAvantaj Visa Classic in cel mult 30 de minute, iar limita sumei acordate depinde de documentele justificative de venit sau este de 500 lei la prezentarea unei facturi de utilitati, a spus joi vicepresedintele bancii, Omer Tetik.

O banda de hoti de carduri, prinsa de politisti

Opt tineri bucuresteni sunt cercetati pentru operatiuni ilegale cu carduri bancare, de peste 70.000 de euro, impotriva lor fiind luata masura interdictiei de a parasi localitatea, a informat, joi, Inspectoratul General al Politiei Romane.

Visa lanseaza platile contactless si in Elvetia

 Visa payWave, cel mai rapid card de plati din Elvetia, este o alternativa comoda, rapida si sigura pentru numerar in mediile care folosesc volume mari si tranzactiile sunt de valoare scazuta, iar rapiditatea cu care se realizeaza este esentiala  Platile sunt procesate in mai putin de o secunda in cazul cumparaturilor cu valoare scazuta

MasterCard lanseaza carduri pentru bogatasii din Anglia

MasterCard Europe isi consolideaza pozitia pe piata cardurilor de credit premium prin lansarea primului program european World™ MasterCard®, implementat de Capital One®, in Marea Britanie, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Carduri de credit in editie limitata la Raiffeisen Bank

Incepand cu 15 octombrie, Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardurilor sale de credit – Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank Standard dedicata aniversarii a 10 ani de la infiintarea bancii in Romania. Noile plastice au o calitate grafica deosebita si un finisaj de exceptie. Cardul Raiffeisen Bank Gold va fi de culoare neagra cu motive aurii, iar cardul Raiffeisen Bank Standard va fi galben cu motive negre.

Card de credit Rompetrol-Oriflame

FinGroup Credit, societatea financiara nebancara a grupului Rompetrol, a lansat luni, in parteneriat cu Oriflame, cardul de credit "Beauty made easy", sub licenta MasterCard. "Avem deja cel putin 500 de aplicatii pentru acest card, iar pana la finele anului estimam ca vom emite circa 1.500 de astfel de carduri", a spus Niculescu.

Cardul de credit din magazine, urmasul creditelor doar cu buletinul

Celebrele credite doar cu buletinul din magazine au disparut, in ultima perioada. Cauza: institutiile de credit nefinanciare, multe dintre acestea infiintate de banci, au intrat si ele sub supravegherea Bancii Nationale, ale carei reguli trebuie sa le aplice. Cea mai drastica dintre ele se refera la garantiile necesare

350 de carduri Platinium emise de Banca Transilvania

Banca Transilvania estimeaza ca va emite un numar de 500 de carduri Visa Platinium pana la jumatatea anului viitor, in conditiile in care din februarie 2007 pana in prezent a emis 350 de astfel de carduri, a declarat marti directorul diviziei de retail a bancii, Gabriela Nistor.