BANCI

Randamente de 15,89% la fondurile de investitii Raiffeisen

RCS & RDS acuza ANRC ca favorizeaza Orange si Vodafone

CEC-ul a lansat un cont de economii

BERD angajeaza bancher la biroul din Bucuresti

MasterCard lanseazã serviciul de recuperare a TVA-ului pentru companii

• Pana la 5 miliarde de euro TVA extern pierdut in fiecare an de catre companiile din UE • Parteneriatul cu Meridian ofera preturi speciale pentru posesorii de carduri MasterCard

Vacanþe ºi cãlãtorii - 32% din cumpãrãturile online prin card

Citigroup has arranged EUR 45 million syndication for Luxten

Citigroup and Luxten announce the successful arrangement of EUR 45 million syndicated loan for Luxten, the local leading company for public lighting systems, manufacturing of lighting equipment, metering and control equipment. The facility has five years tenor and will be used to refinance Luxten’s existing loans and further support the company’s investment strategy. The facility is without securities.

Toate bancomatele Raiffeisen Bank au trecut la leul nou

Raiffeisen Bank a incheiat procesul de convertire a celor 850 de ATM-uri ale sale la leul nou, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Citigroup a aranjat un imprumut sindicalizat de 45 milioane EUR pentru Luxten

Citigroup si Luxten anunta finalizarea cu succes a sindicalizarii unui imprumut in valoare de 45 milioane Euro acordat Luxten, lider in domeniul serviciilor de iluminat public, producator de surse si echipamente de iluminat si lider in productia de aparate de masura si control. Facilitatea are o durata de 5 ani si va fi utilizata pentru refinantarea creditelor actuale si pentru sustinerea strategiei de investitii a Luxten. Imprumutul a fost acordat fara garantii.

Economiile in lei au crescut cu 0,4% in septembrie

Economiile in lei ale populatiei s-au majorat cu 0,4 la suta, pana la 18797 milioane RON, ponderea acestora in masa monetara reprezentand 18,9 la suta, se arata intr-un comunicat de presa al BNR.