BANCI

Bancpost „si-a regandit” creditul de nevoi cu garantie

Bancpost a modificat conditiile de acordare a creditului de nevoi cu garantie, operand schimbari asupra dobanzilor, comisioanelor si valorii maxime a creditului. Valoarea minima a creditului a ramas la plafonul a 10.000 EUR, in timp ce valoarea maxima a crescut de la 75.000 EUR sau echivalentul la 100.000 EUR sau echivalent. Banca a scazut dobanda pentru imprumuturile in EUR de la la 9,4% la 8,9% in timp ce dobanda la creditele in RON a crescut cu un punct procentual: de la 10,9% la 11,9%. Banca nu mai percepe in prezent comision de acordare, existand un singur comision de administrare de 0,25%, platit lunar si aplicat la soldul creditului.

Cetelem si Flamingo lanseaza un card de credit

Interes mare pentru actiunile angajatilor BCR

In oferta BRD apare creditul punte Habitat Extra

Erste Bank a deschis prima unitate investiþionalã

HVB Tiriac Bank a acordat 22% din credite prin canale alternative

Platile in valuta peste 12.500 de euro, raportate

BNR a publicat pe site-ul sau (www.bnr.ro) un proiect de norma privind raportarea statistica a datelor pentru elaborarea balantei de plati a Romaniei.

Cine cumpara cu cardul BRD Finance Diverta poate trece drept intelectual

Sloganul sub care a fost lansat cardul BRD Finance Diverta: „Daca-ti faci carte de credit Diverta - MasterCard zice lumea ca esti intelectual!” a dat nastere multor nemultumiri. Este suficient sa tragem cu ochiul pe forumurile destinate acestui subiect si vom observa nedumerirea si indignarea „forumistilor” cu privire la semnificatia acestuia.

National Bank of Romania-Inflation Report-November 2006

In 2006 Q3, the pace of disinflation accelerated markedly, with the 12-month inflation rate dropping to 5.48 percent in September, down 1.63 percentage points from the June level and one percentage point lower than forecasted in the August 2006 Inflation Report.

BNR-Raport asupra inflatiei-noiembrie 2006

Sinteza raportului asupra inflatiei publicat de BNR in noiembrie 2006: In trimestrul III 2006 ritmul dezinflatiei s-a accelerat sensibil, rata anuala a inflatiei coborand in luna septembrie la 5,48 la suta. Scaderea ratei anuale a inflatiei cu 1,63 puncte procentuale sub nivelul din luna iunie si cu un punct procentual sub valoarea proiectata anterior (Raportul asupra inflatiei din august 2006) s-a datorat in principal incetinirii peste asteptari a cresterii preturilor volatile, precum si relativei reduceri a dinamicii preturilor administrate.