BANCI

Finansbank lanseaza un credit de investitii pentru IMM-uri

Finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei FINANSBANK pe piata bancara romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Creditul punte deschide drumul spre o casa noua

Multi dintre cei care detin deja o locuinta in proprietate personala isi fac planuri pentru achizitionarea alteia. Fiecare viseaza la o locuinta mai spatioasa,

Emisiunea de obligatiuni a BCR, suprasubscrisa

Emisiunea de obligatiuni lansata de Banca Comerciala Romana (BCR) a fost suprasubscrisa, banca atragand 242,8 milioane lei (69,181 milioane euro) in cadrul unei oferte derulate, in perioada 8-21 noiembrie, pe piata interna de capital prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

In Viena s-a infiintat banca saracilor

Salonul Denta la Romexpo

In perioada 22–25 noiembrie, Complexul Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti organizeaza si gazduieste cea de-a XVI-a editie a expozitiei internationale de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice de uz stomatologic, precum si produse pentru igiena orala, DENTA, se arata intr-un comunicat de presa al Romexpo.

Romexterra Bank acorda credite pentru IMM-uri in doua zile

La sfarsitul lunii octombrie, Romexterra Bank a pus la dispozitia clientilor sai in toate unitatile teritoriale ale bancii, un nou produs de creditare “Finantare 100% pentru IMM-uri”, credit care poate fi obtinut in maxim doua zile de la momentul depunerii documentatiei complete, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Romexterra Bank a acordat cu 169% mai multe credite

La finele lunii octombrie a.c., Romexterra Bank membra a MKB - Bayerische Landesbank, a inregistrat un profit brut de 22.787 mii RON, echivalentul a 6,5 milioane Euro, pe fondul unei cresteri nete de 42% fata de aceeasi perioada de referinta 2005, depasind totodata profitul brut raportat la finele anului trecut,

Raiffeisen Bank cântã jazz cu Johnny Raducanu

S-a lansat baza de date DevInfo Romania

Sistemul ONU in Romania si Institutul National de Statistica au lansat astazi la Casa ONU (Blvd. Primaverii 48A, sector 1, Bucuresti), DevInfo Romania, o baza de date creata pentru a facilita monitorizarea progreselor in principalele domenii ale dezvoltarii: saracia, ocuparea, educatia (rata inscrierilor, a abandonului scolar si a absolvirii in invatamantul primar si secundar), sanatatea (rata mortalitatii infantile, a mortalitatii materne, incidenta HIV/SIDA si incidenta tuberculozei, contraceptia moderna), protectia mediului (proportia ariilor protejate, gradul de impadurire, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera).

Copos vrea sa cumpere actiuni BCR

Omul de afaceri George Copos intentioneaza ca, impreuna cu un grup de investitori, sa cumpere actiuni BCR la un pret superior celui propus de Erste Bank angajatilor, dupa 24 noiembrie, cind se incheie oferta bancii austriece.