BANCI

Presedintele bancii Italo Romena a fost premiat

Universitatea din Oradea a decernat pe 23 noiembrie 2006 Domnului Franco Antiga, Presedintele Bancii Italo Romena, diploma de Doctor Honoris Causa in economie, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

BCR imprumuta de la BEI 50 mil. EUR

Banca Transilvania lanseazã Creditul fãrã rate ºi cu 0% dobândã

FNGCIMM si-a deschis reprezentanþã la Suceava

Finansbank Romania is launching a new SME investment loan

SME’s financing represents one of the main components of FINANSBANK’s strategy of development and consolidation in the Romanian banking industry. The Bank’s mission for SME niche is to become their primary source of financing, informing and advising, focusing on building long-term relationships with SME customers, offering fast services and customer satisfaction.

Raiffeisen si Impact pot controla Imobilia Credit IFN

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre societatile Raiffeisen Bank SA si Impact Developer & Contractor SA prin dobandirea controlului in comun asupra Imobilia Credit IFN SA, se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Concurentei.

ING Life Insurance angajeaza Product Manager

ING Life Insurance, liderul pietei de asigurari din Romania, angajeaza Product Manager, se arata in anuntul companiei:

Raportul de privatizare a BCR a fost declasificat

Vanzarea pachetului majoritar de actiuni BCR catre Erste Bank, reprezentand 61,8825% din capitalul social, pentru suma de 3,75 miliarde euro, reprezinta cea mai mare tranzactie tip achizitii si fuziuni in sectorul bancar din Europa Centrala si de Est. Presedintele Comisiei de privatizare a BCR, Sebastian Vladescu, a prezentat astazi, in sedinta de Guvern, Raportul final referitor la incheierea ultimei etape de privatizare a Bancii Comerciale Romane. Raportul a fost declasificat la solicitarea primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

OTP Bank isi consolideaza pozitia in Ucraina

Oferta „12 rate, 0% dobanda” de la Altex mai are putin de trait

Creditul “12 rate, 0% dobanda” , lansat de Altex pentru o anumita gama de produse, mai traieste pana la 26 noiembrie pentru clientii interesati de produsele electrocasnice (masini de spalat, frigidere, aragazuri, hote, cuptoare cu microunde) si pana la 3 decembrie pentru solicitantii produselor multimedia (laptop-uri, calculatoare, camere foto si video, telefoane mobile).