BANCI

Toamna aduce scãderea dobânzilor

Dobanzile la depozitele in lei ale populatiei nu vor scadea in prima parte a anului. Bancherii au pentru populatie doua vesti: cea buna este ca economiile in lei vor primi dobanzi la fel de bune ca pana acum; cea rea este ca imprumuturile nu se vor ieftini. Cel putin pana la vara.

Capcanele creditelor de consum

Unele banci percep, pe langa dobanda pentru imprumut, si taxe de administrare sau penalizari daca platiti ratele in avans. Aflati care sunt dobanzile, garantiile si celelalte conditii de creditare practicate de principalele banci din Romania

BCR stimuleaza platile cu cardul

BRD intentioneaza sa-si fidelizeze clientii

Tendinte si oportunitati pentru sistemul bancar romanesc in perspectiva aderarii

Creditul ipotecar, cardurile de credit si dezvoltarea sistemelor de plati vor fi principalele produse bancare pe care se va intensifica competitia bancilor pe zona de retail in 2007, se arata in prezentarea presedintelui BCR, Nicolae Danila, intitulata “Tendinte si oportunitati pentru sistemul bancar romanesc in perspectiva aderarii”.

CEC a lansat campania Dobandica

BCR extinde creditul auto de la 7 la 10 ani

ProCredit Bank are 65.000 de clienti

In luna noiembrie, fondurile atrase de ProCredit Bank Romania, atat de la populatie, cat si de la companii au atins si au depasit valoarea de 100 milioane EURO, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

RZB-Rating on the upswing

- RZB receives 'A+' Long-Term Rating from Standard & Poor’s. - 'A-1' Short-Term Rating Affirmed

RZB obtine rating-ul „A+” pe termen lung

Standard & Poor’s (S&P), agentia independenta de rating, a acordat Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) rating-ul de creditare pe termen lung „A+” cu perspectiva stabila, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.