BANCI

KFS poate prelua TBI Leasing

Consiliul Concurentei a emis o decizie de neobiectiune in cazul operatiunii de concentrare economica realizata de catre Kardan NV prin preluarea controlui unic asupra companiei Kardan Financial Services BV si indirect asupra TBI Leasing S.A., TBI Credit S.A. si TBI Insurance Agent de Asigurare S.R.L, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Si Asirom are probleme financiare

Compania de asigurare Asirom a fost plasata sub procedura de redresare financiara de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), printr-o decizie luata in urma cu doua saptamani, dar tinuta secreta intre timp, scrie Ziarul Financiar.

Editura Readers Digest a fost vanduta

Un grup de investitori condus de Ripplewood Holdings LLC a anuntat astazi ca a incheiat o intelegere definitiva de fuzionare in vederea achizitionarii corporatiei Reader's Digest Association, Inc. (NYSE: RDA), lider mondial in domeniul publicatiilor si vanzarilor directe, intr-o tranzactie cu o valoare totala de 2,4 miliarde de dolari, se arata intr-un comunicat de presa al Reader’s Digest.

Bancpost „si-a regandit” creditul de nevoi cu garantie

Bancpost a modificat conditiile de acordare a creditului de nevoi cu garantie, operand schimbari asupra dobanzilor, comisioanelor si valorii maxime a creditului. Valoarea minima a creditului a ramas la plafonul a 10.000 EUR, in timp ce valoarea maxima a crescut de la 75.000 EUR sau echivalentul la 100.000 EUR sau echivalent. Banca a scazut dobanda pentru imprumuturile in EUR de la la 9,4% la 8,9% in timp ce dobanda la creditele in RON a crescut cu un punct procentual: de la 10,9% la 11,9%. Banca nu mai percepe in prezent comision de acordare, existand un singur comision de administrare de 0,25%, platit lunar si aplicat la soldul creditului.

Cetelem si Flamingo lanseaza un card de credit

Interes mare pentru actiunile angajatilor BCR

In oferta BRD apare creditul punte Habitat Extra

Erste Bank a deschis prima unitate investiþionalã

HVB Tiriac Bank a acordat 22% din credite prin canale alternative

Platile in valuta peste 12.500 de euro, raportate

BNR a publicat pe site-ul sau (www.bnr.ro) un proiect de norma privind raportarea statistica a datelor pentru elaborarea balantei de plati a Romaniei.